ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Σφάζει με το γάντι» ο Φλαμπουράρης διαφωνούντες και Κωνσταντοπούλου

«Δεν θα υπάρξει πλήγμα στην οικονομία από τις εκλογές»

«Δεν θα υπάρξει πλήγμα στην οικονομία από τις εκλογές» εκτίμησε ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης τασσόμενος υπέρ του αιτήματος για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης από τη Βουλή και της προσφυγής στις κάλπες.

Αναφορικά με τη στάση της Αριστερής Πλατφόρμας τόνισε ότι «για εμάς δεν έχει νόημα τυχόν αποχή των βουλευτών αυτών» προσθέτοντας πως «το μέτρο για μας δεν είναι οι 151 βουλευτές αλλά οι 162». «Ζητάμε από 162 βουλευτές να στηρίξουν την κυβέρνηση. Αν αυτό γίνει μπορεί να αποφευχθούν οι εθνικές εκλογές».

Υπογράμμισε επίσης πως οι βουλευτές της πτέρυγας Λαφαζάνη ξέρουν πως με την ψήφο τους θα ρίξουν την κυβέρνηση. «Δεν έχει ξαναγίνει αριστεροί βουλευτές να ρίξουν αριστερή κυβέρνηση», είπε χαρακτηριστικά ενώ σχολίασε και δηλώσεις στελεχών της Αριστερής Πλατφόρμας ότι είναι αυτοί που εκφράζουν «τα ιερά και τα όσια της παράταξης» λέγοντας:  «Θα ήθελα να θυμίσω στον σύντροφο Πετράκο την ιστορία με τη διάσπαση του ΚΚΕ. Όποιος οδηγεί τα πράγματα στη διάσπαση θεωρεί ότι αυτός υπερασπίζεται τα ιερά και τα όσια της παράταξής του».

Μιλώντας στο Mega ο κ. Φλαμπουράρης εκτίμησε πως θα είναι δύσκολο να μπει στη βουλή κόμμα Λαφαζάνη ενώ ξεκαθάρισε πως «ένας που καταψήφισε την κυβέρνηση δεν μπορεί να είναι υποψήφιος στην κυβέρνηση που καταψήφισε».

Αναγνώρισε πάντως πως έγιναν λανθασμένες εκτιμήσεις σε δύο θέματα: «Το ένα ότι θεωρούσαμε ότι οι δυνάμεις στο εξωτερικό θα υποχωρήσουν σε ένα βαθμό στη λαϊκή ετυμηγορία και δεύτερον ότι είχαμε υπερεκτιμήσει υπερβολικά τις δυνατότητες που έχουν οι χώρες του ευρωπαϊκού νότου να αντισταθούμε».

Ο υπουργός Επικρατείας αναφέρθηκε και στην Πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου λέγοντας πως με τη στάση της στη συζήτηση της περασμένης Παρασκευής «σαν να διαφοροποιήθηκε πολύ» και πως «έχασε την ευκαιρία ενώ θα μπορούσε να ήταν η καλύτερη πρόεδρος της Βουλής».

«Δεν την βλέπω αρχηγό κόμματος γιατί οι αρχηγοί δεν γίνονται από την τηλεόραση. Οι αρχηγοί των κομμάτων της αριστεράς γίνονται μέσα από τους αγώνες», ήταν το αιχμηρό σχόλιό του για την κ. Κωνσταντοπούλου ενώ για τη στάση της σχολίασε επίσης: «όλα αυτά απορρέουν από την προσωπικότητα του ανθρώπου, οι φιλοδοξίες είναι θεμιτές, πάνω από το όριο δεν είναι».

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact