ΚΟΣΜΟΣ

Σημεία και τέρατα αποκαλύπτει η νεαρή μητέρα που είδαμε στο μαιευτήριο της Μαριούπολης

Έχει βρει καταφύγιο στις ρωσικές περιοχές και δίνει τελείως διαφορετική διάσταση στον βομβαρδισμό που συγκλόνισε την ανθρωπότητα

Η νεαρή μητέρα αποκαλύπτει σημεία και τέρατα που εκθέτουν τόσο την ρωσική όσο και την ουκρανική πλευρά. Καταγγέλλει ότι η συνέντευξη που έδωσε στο Associated press εξαφανίστηκε, ενώ η ίδια αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο οι εκρήξεις να προκλήθηκαν από τους ίδιους τους Ουκρανούς…

Διαψεύδει παράλληλα τους ρωσικούς ισχυρισμούς που ήθελαν την ίδια να πρωταγωνιστεί σε διαφορετικές σκηνές με διαφορετικά ρούχα, λέγοντας ότι η άλλη γυναίκα στο φορείο Που εμφανίστηκε στις φωτογραφίες, έχασε τη ζωή της και μαζί πέθανε και το αγέννητο παιδί της.

Συγκλονιστική είναι η καταγγελία της μάλιστα ότι οι Ουκρανοί στρατιώτες είχαν μετατρέψει το μαιευτήριο σε στρατηγείο, ενώ σε μία περίπτωση τους στέρησαν ακόμα και το φαγητό!

Είναι βέβαιο οτι όταν λήξει η φρίκη, η γυναίκα αυτή θα είναι από τους βασικούς μάρτυρες για την διερεύνηση των εγκλημάτων πολέμου…

Στις 9 Μαρτίου, τα διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης δημοσίευσαν τρομακτικά πλάνα από τη Μαριούπολη, όπου, σύμφωνα με τις ουκρανικές αρχές, σκοτώθηκαν έγκυες γυναίκες και παιδιά ως αποτέλεσμα «ρωσικής αεροπορικής επιδρομής» σε νοσοκομείο της πόλης.

Κεντρικό θέμα του ρεπορτάζ του πρακτορείου Associated Press από τη σκηνή ήταν η φιγούρα μιας νεαρής γυναίκας με ματωμένο πρόσωπο. Η εικόνα αναμεταδόθηκε σε όλο τον κόσμο σε χιλιάδες δημοσιεύσεις για να καταδείξουν τα «εγκλήματα πολέμου» του ρωσικού στρατού στην Ουκρανία.

Ωστόσο, πολύ σύντομα οι σχολιαστές επέστησαν την προσοχή σε πολλές ασυνέπειες στο ρεπορτάζ του αμερικανικού πρακτορείου ειδήσεων, οι οποίες προκαλούν υποψίες ότι ολόκληρο το συμβάν ενδέχεται να κρύβει ένα ακόμα πιο φρικτό παρασκήνιο: Απουσία ερασιτεχνικών πλάνων του περιστατικού, διαγραμμένα metadata φωτογραφιών, απουσία ιατρικού προσωπικού, δεν υπήρχαν νεογέννητα παιδιά, χαρακτηριστική ασβεστόσκονη και καπνός στο σημείο της έκρηξης της «βόμβας».

Τέλος, όπως αποδείχθηκε, κεντρικός χαρακτήρας της φωτογράφισης ήταν το διάσημο μοντέλο της Μαριούπολης από το Instagram Marianna Vyshemirskaya.

Η νεαρή μητέρα είναι πλέον ασφαλής στο έδαφος της λεγόμενης Δημοκρατίας του Ντόνετσκ και έδωσε τη συγκεκριμένη συνέντευξη. Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει, ο ουκρανικός στρατός είχε διώξει σχεδόν όλες τις γυναίκες από το καλύτερο μαιευτήριο της Μαριούπολης, έστησε εκεί την έδρα του και πήρε ακόμα και τι φαγητό από τις εγκυμονούσες. Όπως προκύπτει από την μαρτυρία της, δεν υπήρξε αεροπορική επίθεση, «δημοσιογράφοι με στρατιωτική στολή» εμφανίστηκαν στο σημείο αμέσως μετά τις εκρήξεις και φωτογράφισαν τις γυναίκες παρά τις διαμαρτυρίες τους.…

Υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο η συγκεκριμένη γυναίκα να βρίσκεται υπό το καθεστώς εκβιασμού, όμως η ίδια αποκαλύπτει πως βρίσκεται πλέον στην γενέτειρά της, άρα οι υποψίες για ενδεχόμενη απαγωγή της από τις ρωσικές δυνάμεις μάλλον δεν στέκουν.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:


Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact