ΚΟΣΜΟΣ

Simone Biles: Το «χρυσό» παιδί της Αμερικής και η ζωή μακριά από την εξαρτημένη μητέρα [εικόνες]

Το κουβάρι μίας περίπλοκης ιστορίας ξετυλίγει η Daily Mail σε άρθρο της για την αγαπημένη γυμνάστρια της Αμερικής Simone Biles.

Η νεαρή που κατάκτησε το χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο με την ομάδα των ΗΠΑ στην ενόργανη, στα 6 της χρόνια υιοθετήθηκε μαζί με την μικρή της αδερφή από τον πατέρα της μητέρας της και τη σύζυγό του, επειδή εκείνη έκανε χρήση ναρκωτικών και ήταν εξαρτημένη από το αλκοόλ.

Η 44χρονη σήμερα Shanon Biles, έχει πια απεξαρτηθεί, αλλά ζει μακριά από την «χρυσή» κόρη της. Η ίδια μιλώντας στη Daily Mail, εξηγεί ότι τα άλλα δύο της μεγαλύτερα παιδιά, ο Tevon και η Ashley υιοθετήθηκαν από την αδερφή του πατέρα της.

Με τα τρία από τα 4 πρώτα παιδιά της. Η Simone, στη μέση. Φωτογραφία: Daily Mail

«Όταν υπογράψαμε τα χαρτιά [της υιοθεσίας], ήταν σαν ο πατέρας μου να γύρισε τον διακόπτη για εμένα -καμία επικοινωνία, κανένα τηλεφώνημα, και καμία επίσκεψη. Έτσι ήταν στην αρχή. Χρειάστηκαν 6 χρόνια μέχρι να ξαναδώ τα παιδιά μου. Σεβόμουν την απόφαση του πατέρα μου να επιτρέψει τη μετάβαση των παιδιών, πίστευε ότι αυτό ήταν το καλύτερο για εκείνα. Ήταν δύσκολο να παρατήσω τα παιδιά μου, αλλά έπρεπε να κάνω το σωστό, δεν μπορούσα να τα φροντίσω. Έκανα ακόμα χρήση και δεν ήθελε να έρχομαι και να φεύγω από τη ζωή τους όταν δεν ήμουν καλά», λέει η Shanon Biles τονίζοντας ότι με το πέρασμα του χρόνου κατάλαβε ότι πρώτα έπρεπε να αντιμετωπίσει την εξάρτησή της λόγω της οποίας τα παιδιά της μέχρι να τα υιοθετήσει η οικογένειά της πέρασαν αρκετό διάστημα σε θετές οικογένειες στο Οχάιο.

Με τον παππού της και τη σύζυγό του που την μεγάλωσαν. Φωτογραφία: Daily Mail

Καμία επαφή με τον πατέρα

Η Shanon Biles γνώρισε τον πατέρα της Simone, Kelvin Clemons, στην εφηβεία. Εκείνος πλέον ζει στο Κλίβελαντ, αλλά σύμφωνα με την μητέρα της πρωταθλήτριας δεν έχει καμία επαφή μαζί της ωστόσο γνωρίζει για τα κατορθώματά της. «Γνωρίζει ότι είναι η κόρη του και είναι πολύ υπερήφανος για εκείνη», λέει η 44χρονη που επικοινωνεί τηλεφωνικά μαζί του.

Η επικοινωνία με την κόρη της

Σύμφωνα πάντως με τα όσα περιγράφει η Biles στη Daily Mail, η επικοινωνία με την κόρη της είναι περιορισμένη ακόμα και σήμερα που έχει απεξαρτηθεί, έχει δημιουργήσει νέα οικογένεια -απέκτησε δύο ακόμα παιδιά- και εργάζεται. «Όταν μιλάω με τη Simone είναι μία σύντομη συζήτηση όπως “Μου λείπεις, σε αγαπώ, ανυπομονώ να σε δω, είμαι περήφανη για εσένα, σε παρακολουθώ, έτσι κοπέλα μου!”. Δεν είναι ποτέ κάτι πιο προσωπικό. Θέλω να της πω τι πραγματικά συνέβη όταν ήμουν μικρότερη αλλά περιμένω την κατάλληλη στιγμή. Ο πατέρας μου και η σύζυγός του δεν με αφήνουν να μιλήσω για αυτό. Και θέλω να συνεχίσω να το σέβομαι αυτό. Δεν θέλω αν υπερβώ τα όριά με τον πατέρα μου γιατί εκτιμώ όλα όσα έχει κάνει», είπε η Shanon εκφράζοντας ταυτόχρονα την ευγνωμοσύνη της και στο πρόσωπο της συζύγου του πατέρα της.

Η Simone Biles από τα 6 της χρόνια όταν ξεκίνησε να ζει σε μία μικρή πόλη του Τέξας με τους παππούδες της τους οποίους πλέον αποκαλεί «μπαμπά» και «μαμά», άρχισε να ασχολείται με την γυμναστική. Η τελευταία φορά που μίλησε με την βιολογική της μητέρα ήταν πριν 6 εβδομάδες πριν τους Ολυμπιακούς. «Της είπα “σε αγαπώ, είμαι υπερήφανη για εσένα, ανυπομονώ να σε δω”. Μου είπε “κι εγώ σ’ αγαπώ”», λέει η 44χρονη εξηγώντας ότι η οικονομική της κατάσταση και το γεγονός ότι δεν ήθελε να την αναστατώσει, δεν της επέτρεψε να μεταβεί στο Ρίο για να παρακολουθήσει τον αγώνα της από κοντά.

Η τελευταία συνάντησή τους πάντως ήταν το 2014 κατά τη διάρκεια αγώνων, και η προηγούμενη το 2010 σε κοινές οικογενειακές διακοπές.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact