ΕΛΛΑΔΑ

Συντετριμμένος ο Τσίπρας στην κηδεία του Θοδωρή Μιχόπουλου

Ανάμεσά τους ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ο οποίος ήταν εμφανώς συγκινημένος και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. «Θα συνεχίσουμε να μιλάμε και να σκεφτόμαστε μαζί του. Θα του απαντάμε και θα μας απαντά» είπε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος ο οποίος εκφώνησε τον επικήδειο και αναφέρθηκε στον συνεργάτη και φίλο του Θόδωρο Μιχόπουλο:

«Ο Θόδωρος Μιχόπουλος ήταν σπουδαίος άνθρωπος, ευφυής και μπορούσε να μυριστεί την κουτοπονηριά. Είναι πολύ δύσκολο να πιστέψουμε, ειδικά για μας που δεν πολυπιστεύουμε.. ότι θα υπάρξει συνάντηση στο μέλλον. Μας βοήθησε όσο δεν μπορώ να σας πω με την διαπραγμάτευση. Θα τον θυμόμαστε με τις πλαστικές σακούλες γεμάτες εφημερίδες και να μασουλάει ένα κουλούρι. Κουράγιο στην Κατερίνα και στον Παύλο».

Funeral of the journalist Thodoris Michopoulos, in Athens, on January 15, 2018 / Κηδεία του δημοσιογράφου Θοδωρή Μιχόπουλου, στην Αθήνα, στις 15 Ιανουαρίου, 2018 Funeral of the journalist Thodoris Michopoulos, in Athens, on January 15, 2018 / Κηδεία του δημοσιογράφου Θοδωρή Μιχόπουλου, στην Αθήνα, στις 15 Ιανουαρίου, 2018 Funeral of the journalist Thodoris Michopoulos, in Athens, on January 15, 2018 / Κηδεία του δημοσιογράφου Θοδωρή Μιχόπουλου, στην Αθήνα, στις 15 Ιανουαρίου, 2018

Το παρόν έδωσαν πολλοί υπουργοί, στελέχη της ΕΡΤ, παρουσιαστές και δημοσιογράφοι, εργαζόμενοι στο Μέγαρο Μαξίμου και σύσσωμη σχεδόν η βουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Θοδωρής Μιχόπουλος στελέχωσε το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού και εργάστηκε επίσης στο πλευρό του Ευκλείδη Τσακαλώτου στο υπουργείο Οικονομικών.

Funeral of the journalist Thodoris Michopoulos, in Athens, on January 15, 2018 / Κηδεία του δημοσιογράφου Θοδωρή Μιχόπουλου, στην Αθήνα, στις 15 Ιανουαρίου, 2018

Υπήρξε στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα ενώ μέχρι πρόσφατα κατείχε τη θέση προϊσταμένου του Γραφείου Στρατηγικού Σχεδιασμού της Γενικής Γραμματείας του πρωθυπουργού και ήταν διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού. Είχε εργαστεί επί σειρά ετών στην ιδιωτική και τη δημόσια τηλεόραση και υπήρξε ιδρυτικό μέλος της εφημερίδας «Εποχή».

Πηγή: lifo.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact