ΚΟΣΜΟΣ

Σκότωσε τον σύζυγό της στον ύπνο του με βραστό νερό και ζάχαρη!

Ένοχη για ανθρωποκτονία κρίθηκε μια 59χρονη Βρετανίδα, η οποία σκότωσε τον ηλικιωμένο σύζυγό της ρίχνοντάς του βραστό νερό με ζάχαρη στον ύπνο του.

Ο 80χρονος Michael Baines, βρήκε φρικιαστικό θάνατο καθώς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση με εγκαύματα στο 36% του σώματός του, ωστόσο οι γιατροί, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειές τους δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η Corinna Smith μία ημέρα πριν από το ειδεχθές έγκλημα ήταν «εξοργισμένη με μία φήμη που είχε κυκλοφορήσει» για τον επί 38 χρόνια σύζυγό της.

Πήγε για ψώνια με την κόρη της και «φαινόταν να έχει ηρεμήσει όταν επέστρεψε σπίτι της», ωστόσο μία ημέρα αργότερα, στις 14 Ιουλίου, γέμισε έναν κουβά με βραστό νερό, πρόσθεσε μέσα τρεις σακούλες ζάχαρης για να το κάνει πιο παχύρευστο και κολλώδες έτσι ώστε να προκαλέσει μεγαλύτερη ζημιά και το έριξε στον άτυχο άνδρα ενώ κοιμόταν.

Στη συνέχεια, η άσπλαχνη γυναίκα έφυγε από το σπίτι και χτύπησε την πόρτα ενός γείτονα, λέγοντάς του: «Τον έχω πληγώσει πολύ άσχημα, νομίζω ότι τον σκότωσα».

Οι αξιωματικοί που έσπευσαν στο σπίτι του ζευγαριού, στο Wirral του Merseyside, βρήκαν τον Michael να σφαδάζει από τους πόνους, ενώ το δέρμα στο δεξί του χέρι είχε αρχίσει να ξεφλουδίζει.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στη μονάδα εγκαυμάτων στο Whiston Hospital όπου παρέμεινε σε κρίσιμη κατάσταση με σοβαρά εγκαύματα στο ένα τρίτο του σώματός του.

Δύο εβδομάδες ωστόσο αργότερα υπέκυψε, αφήνοντας την τελευταία του πνοή.
Η Smith, η οποία εκτός από έναν γιο με τον Μιχαήλ, είχε κι άλλα παιδιά από προηγούμενες σχέσεις, συνελήφθη αρχικά για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης, ωστόσο μετά τον θάνατο του συζύγου της κατηγορήθηκε για φόνο.

Ομολόγησε την ενοχή της, υποστηρίζοντας ότι έχασε τον έλεγχο, ωστόσο κρίθηκε ένοχη και αναμένεται να μάθει την ποινή της στις 9 Ιουλίου.

«Σκότωσε τον σύζυγό της με έναν τόσο οδυνηρό και σκληρό τρόπο. Το να ρίχνεις βραστό νερό σε κάποιον όταν κοιμάται είναι απολύτως φρικτό. Το να το ανακατεύεις επίσης με τρεις σακούλες ζάχαρης δείχνει αποφασιστικότητα ότι ήθελε να προκαλέσει μεγάλη ζημιά», ανέφερε ο επικεφαλής επιθεωρητής Paul Hughes, από το Cheshire Constabulary, προσθέτοντας:

«Άφησε τον Michael και αντί να καλέσει τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, σπατάλησε χρόνο πηγαίνοντας σε ένα σπίτι εννέα πόρτες μακριά για να το πει σε έναν γείτονα, ο οποίος δεν ήταν καν κοντά τους. Αγωνίστηκε για τη ζωή του, αλλά δυστυχώς πέθανε».

Από την πλευρά της, η Jayne Morris, της «Εισαγγελικής Υπηρεσίας του Στέμματος», έκανε λόγο για έναν «ιδιαίτερα βάναυσο και οδυνηρό θάνατο».

«Ήταν αναστατωμένη από τον καυγά με την κόρη και τον σύζυγό της, ωστόσο είχε τον έλεγχο και ενήργησε με θυμό όταν έριξε το θανατηφόρο μείγμα στον άντρα της σε μια προσπάθεια να πάρει εκδίκηση», υποστήριξε.

(Sputniknews)

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact