ΚΥΠΡΟΣ

Σκοτώθηκε η μητέρα της Πραξούλας Αντωνιάδου

Τις συνθήκες που επικρατούσαν στο δρόμο, διερευνά η τροχαία, σε μια προσπάθεια πλήρους διαλεύκανσης του νέου θανατηφόρου που σημειώθηκε χθες βράδυ στη Λεμεσό, με θύμα την 81χρονη Σεμέλη Αντωνιάδου, η οποία είναι μητέρα της πρώην Υπουργού Εμπορίου και Πρόεδρου των Ενωμένων Δημοκρατών, Πραξούλας Αντωνιάδου.

Όπως δήλωσε ο αξιωματικός δυστυχημάτων της τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιος Καφφάς, «δυστυχώς φαίνεται ότι ο οδηγός δεν αντιλήφθηκε, είτε έγκαιρα είτε καθόλου, την παρουσία της πεζής μέσα στο δρόμο, με αποτέλεσμα να τη κτυπήσει και να της προκαλέσει το σοβαρό τραυματισμό της».

Η άτυχη 81χρονη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση και πολλαπλά κατάγματα, ενώ παρά τις προσπάθειες των γιατρών απεβίωσε λίγες ώρες αργότερα.

Σύμφωνα με τον κ. Καφφά, το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τη δύση του ήλιου και γίνονται εξετάσεις για να διαφανεί κατά πόσο την ώρα εκείνη υπήρχαν συνθήκες σκότους κι αν είχε τεθεί σε λειτουργία ο οδικός φωτισμός.

Όσον αφορά τον 43χρονο οδηγό του οχήματος, ο οποίος συνελήφθηκε με δικαστικό ένταλμα, ο Αιμίλιος Καφφάς ανέφερε πως υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης με μηδενική ένδειξη.

Κληθείς να σχολιάσει το γεγονός ότι το όχημα του έφερε σήμανση αναπηρίας του οδηγού, ο αξιωματικός δυστυχημάτων της τροχαίας Λεμεσού είπε πως, «ο οδηγός έχει κάποιο πρόβλημα υγείας, το οποίο δεν τον επηρεάζει από το να οδηγεί με κάποιους περιορισμούς στην άδεια οδηγού του, τους οποίους ο ίδιος τηρούσε».

 

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact