ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ στην Αυστραλία: 8 παιδιά βρέθηκαν «άγρια» δολοφονημένα (Φωτογραφίες)

Οκτώ παιδιά, ηλικίας από 18 μηνών ως 15 ετών, βρέθηκαν δολοφονημένα μέσα σε σπίτι στην πόλη Κέρνς της πολιτείας του Κουίνσλαντ, στην Αυστραλία, όπου η κοινή γνώμη παραμένει ακόμη «μουδιασμένη» από την αιματηρή κατάληξη της ομηρίας στο Σίδνεϊ την περασμένη Δευτέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης τα παιδιά – των οποίων η ηλικία δεν έχει εξακριβωθεί – μαχαιρώθηκαν μέχρι θανάτου, κάτι που ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί επισήμως. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι στον ίδιο χώρο βρέθηκε τραυματισμένη και μία 34χρονη γυναίκα, η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Η σχέση της γυναίκας με τα παιδιά δεν έχει γίνει γνωστή. Νωρίτερα, το αυστραλιανό πρακτορείο ειδήσεων Associated Press μετέδωσε τη δήλωση μίας γυναίκας που είπε ότι είναι εξαδέλφη της τραυματισμένης και υποστήριξε ότι τα παιδιά ήταν αδέλφια.

Η πολιτειακή αστυνομία του Κουίνσλαντ αναφέρει σε ανακοίνωσή της ότι κλήθηκε να μεταβεί σε σπίτι στο προάστιο Μανούρα λίγο πριν από το μεσημέρι έπειτα από καταγγελία ότι εκεί βρισκόταν μία γυναίκα σοβαρά τραυματισμένη. Κατά τις έρευνές της στο σπίτι, η αστυνομία βρήκε τα πτώματα των οκτώ παιδιών. Η αστυνομία του Κερνς συμβούλευσε τους κατοίκους να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους. «Πρόκειται για ένα τραγικό συμβάν. Η κατάσταση ελέγχεται επί του παρόντος και δεν θα πρέπει να ανησυχεί κανένας», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο επιθεωρητής Μπρούνο Ασνικάρ.

Ο Αυστραλός πρωθυπουργός Τόνι Άμποτ χαρακτήρισε το περιστατικό «θλιβερό» και πρόσθεσε ότι αυτές τις ημέρες η χώρα «δοκιμάζεται». «Πρόκειται για ένα ειδεχθές έγκλημα. Απόψε ο λαός θα κλάψει και θα προσευχηθεί για αυτά τα παιδιά», ανέφερε σε ανακοίνωσή του.

Όπως είπε ο Άμποτ, ειδικοί μεταβαίνουν από την πρωτεύουσα της πολιτείας, το Μπρισμπέιν, για να βοηθήσουν στις έρευνες.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact