ΕΛΛΑΔΑ

«Σοκαρισμένος, όχι εξαφανισμένος»: Προσπαθούν να πείσουν τον Μάνο Δασκαλάκη να πάει στη ΓΑΔΑ

«Είναι σοκαρισμένος, δεν είναι εξαφανισμένος», είπε ο δικηγόρος του – Προσπαθούν να τον πείσουν να πάει μόνος του στη ΓΑΔΑ

Μετά τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν ότι ο Μάνος Δασκαλάκης δεν εμφανίστηκε σήμερα για δουλειά και είχε κλειστό το κινητό του, ο δικηγόρος του Δημήτρης Καράμπελας, θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να περιγράψει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο πελάτης του, μετά τη σύλληψη της συζύγου του Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της κόρης τους, Τζωρτζίνας.

«Ο Μάνος δεν είναι εξαφανισμένος, είναι σοκαρισμένος, γι’ αυτό απέχει», είπε στον ΣΚΑΪ, όπως μεταφέρθηκε στην εκπομπή «Love it».

Φοβάται – Προσπαθούν να τον πείσουν να πάει στη ΓΑΔΑ

Σύμφωνα με την εκπομπή «το Πρωινό» του ANT1, φίλοι του Μάνου Δασκαλάκη που ήρθαν σε επαφή μαζί του, είπαν πως είναι στην Πάτρα ακόμα και τελεί υπό σοκ, γιατί , πως ανέφερε η εκπομπή, «δεν μπόρεσε να σώσει τα παιδιά του».

Οι συγγενείς του Μάνου Δασκαλάκη, εν τω μεταξύ, όπως μεταδόθηκε από «το Πρωινό» προσπαθούν να τον ηρεμήσουν και να τον πείσουν να πάει μόνος του στη ΓΑΔΑ και να καταθέσει όσα γνωρίζει και να βοηθήσει τις αστυνομικές έρευνες.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή, εκτός από σοκαρισμένος είναι και ιδιαίτερα φοβισμένος γιατί ζήτησε να του στείλουν ένα βίντεο που παίχθηκε χθες το βράδυ σε μια ειδική πλατφόρμα του twitter space, όπου ένας άνδρας που εργάζεται στην προστασία υψηλών προσώπων, είπε πως κλήθηκε προ ημερών από συγγενή της Ρούλας Πισπιρίγκου ο οποίος ζήτησε τη βοήθειά του έτσι ώστε να μάθει πως κινούνται οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών και να παρακολουθήσει το που βρίσκεται ο Μάνος Δασκαλάκης!

Ακούγεται να λέει στο σχετικό βίντεο:

«Πριν περίπου έναν μήνα με κάλεσε ο θείος της Ρούλας Πισπιρίγκου. Ασχολούμαι με τις συνοδείες υψηλών προσώπων .. Βρέθηκα μαζί του και μου είπε ότι είναι ανιψιά του … Μου ζήτησε το ίδιο βράδυ να βρεθούμε όλοι μαζί. Βρεθήκαμε στο σπίτι του, πήγα και το πρώτο πράγμα που έκαναν ήταν να πάρουν το κινητό μου. Ήρθε η Πισπιρίγκου εκεί, μου ζήτησαν πρώτα απ’ όλα να τους προστατέψω. Να βγαίνω μαζί τους συνοδεία, επειδή δεχόταν απειλές, φοβόταν για τη ζωή της … Πριν από ενάμισι μήνα έγινε η πρώτη συνάντηση, είδα και την κ.Πισπιρίγκου και την αδελφή της που ήταν στο ραντεβού… Το πρώτο πράγμα που με ρώτησε ήταν αν για την ομολογία στα πρώτα 15 λεπτά, γιατί έμαθε από κάπου ότι μπορεί να ομολογήσει κάποιος στα πρώτα 15 λεπτά αν πάει στη ΓΑΔΑ. Το δεύτερο πράγμα που με ρώτησε ήταν αν γνωρίζω κάποιον άνθρωπο μέσα από το Ανθρωποκτονιών, έτσι ώστε να μπορέσει να μάθει πως κυλάει η υπόθεση. Και το τρίτο και σπουδαιότερο, με ρώτησε αν έχω ανθρώπους για να μπορέσω να βρω που μένει ο Μάνος στην Αθήνα. Ζήτησε να με ξανασυναντήσει άλλες δύο φορές, την τελευταία φορά τη συνάντησα στο σπίτι της, στο σπίτι που βλέπω ότι έχει απέξω πάρα πολύ κόσμο, όπου εκεί μου ζητήθηκε εμμέσως πλην σαφώς αν υπάρχει τρόπος… »

Το βίντεο κόπηκε σε αυτό το σημείο, με τον Γιώργο Λιάγκα να λέει ότι δεν θα παίξουν το υπόλοιπο απόσπασμα καθώς είναι πολύ σοβαρό, αλλά ο μάρτυρας είπε ότι αυτό που του ζητήθηκε από τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν πώς «να κάνει κάτι» που αφορά τον Μάνο Δασκαλάκη (σ.σ. κινήσεις που δεν γνώριζε). Και αυτό ήταν που φόβισε τον πατέρα των τριών κοριτσιών.

Ο πατέρας των τριών κοριτσιών φέρεται να απολύθηκε από τη δουλειά του, όπως και η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact