ΚΟΣΜΟΣ

Σούσι, κότσι και ψητές μπανάνες – 10 αεροδρόμια όπου μπορείς να φας τις καλύτερες γκουρμεδιές [εικόνες]

Ψαρόσουπα από αχιβάδες, σούσι και κότσι αλλά και δεκάδες ετικέτες σαμπάνιας και μπύρας. Αυτά είναι μερικά μόνο γκουρμέ πιάτα που σερβίρονται στα δέκα καλύτερα εστιατόρια που βρίσκονται σε αεροδρόμια σε ολόκληρο τον κόσμο.

Από το κέικ καβουριών στο Διεθνές αεροδρόμιο Μπόστον Λόγκαν, στις ΗΠΑ μέχρι καβούρια με τσίλι στο Αεροδρόμιο Changi της Σιγκαπούρης, όλα αυτά και ακόμα περισσότερα μπορούν να γευτούν οι τουρίστες όταν επισκέπτονται τους αερολιμένες.

Διεθνές αεροδρόμιο Μπόστον Λόγκαν, ΗΠΑ

Ψαρόσουπα από αχιβάδες, σάντουιτς θαλασσινών και κέικ καβουριών. Τα κλασικά πιάτα της Νέας Αγγλίας σερβίρονται στο Legal Sea Foods.  
Διεθνές αεροδρόμιο Narita στο Τόκιο της Ιαπωνία

Το Sushi Kyotatsu, που βρίσκεται στο Terminal 1, έχει πολλούς οπαδούς. Το εστιατόριο είναι γνωστό για τα ψάρια που είναι ακριβά αλλά και σούπερ φρέσκα.
Αεροδρόμιο Marco Polo, Ιταλία

Αυθεντική ιταλική κουζίνα μπορούν να δοκιμάσουν οι οπαδοί καλού φαιγητού στο εστιατόριο Rustichelli & Mangione. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τις πίτσες ή τις μπρουσκέτες με βασιλικό, Pomodoro, και φρέσκια μοτσαρέλα.
Αεροδρόμιο Ντάλας / Φορτ Γουόρθ, ΗΠΑ

Ευρισκόμενο στο Terminal B, «ξάδελφος» του Bar-B-Q είναι το καλύτερο σημείο στο αεροδρόμιο για αυθεντικό μπάρμπεκιου Τέξας.
Αεροδρόμιο El Prat Βαρκελώνη, Ισπανία

Για παραδοσιακό αλλά και καταλανικό φαγητό, κατευθυνθείτε στο Porta Gaig στο Terminal 1. Το εστιατόριο άνοιξε από τον βραβευμένο, με αστέρι Michelin σεφ, Carles Gaig, ο οποίος κατέχει επίσης το Restaurant Gaig στην Βαρκελώνη. Το μενού περιλαμβάνει καταλανικά αγαπημένα φαγητά όπως κροκέτες μπακαλιάρου, ψητό κοτόπουλο και χοιρινό.
Αεροδρόμιο Changi της Σιγκαπούρης, Σιγκαπούρη

Το Kampong Cafe προσφέρει ένα συνδυασμό μαλαισιανής, ινδικής και κινεζικής κουζίνας. Το εστιατόριο βρίσκεται στο Terminal 3 και σερβίρει παραδοσιακά πιάτα της Σιγκαπούρης όπως ζουμερό κοτόπουλο με ρύζι και καβούρια με τσίλι.
Αεροδρόμιο Schiphol Αμστερνταμ, Ολλανδία

Το Bubbles Seafood και το Wine Bar διαθέτουν περισσότερους από 50 ετικέτες σαμπάνιας. Προσφέρονται επίσης παραδοσιακά ολλανδικά πιάτα, όπως ωμή ρέγγα, κρεμμύδια και τοστ.
Διεθνές αεροδρόμιο Χονγκ Κονγκ, Κίνα

Το Maxim’s Palace είναι ένα διάσημο εστιατόριο και βρίσκεται στο τερματικό σταθμό 1 του αεροδρομίου του Χονγκ Κονγκ. Ζυμαρικά, noodles και η σπεσιαλιτέ, dim sum προσφέρονται στους λάτρεις του καλού φαγητού.
Αεροδρόμιο Χίθροου, Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο

Το εστιατόριο Plane Food ανήκει στον διάσημο Gordon Ramsay. Τηγανιτές μπανάνες με βούτυρο και μέλι για πρωινό και κοτόπουλο με κάρυ, σαφράν και ρύζι με κύμινο για βραδυνό είναι οι καλύτερες επιλογές του εστιατορίου.
Διεθνές αεροδρόμιο Μόναχο, Γερμανία

Η Airbräu Brauhaus είναι η μοναδική μπυραρία σε αερολιμένα σε ολόκληρο τον κόσμο. Βρίσκεται στο Terminal 1 και εκεί μαζί με τις μπίρες μπορείτε να γευθείτε ψητή πάπια ή κότσι.

 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact