ΕΛΛΑΔΑ

Σπάρτη: Ανήλικος απέτυχε σε… δέκα απόπειρες διαρρήξεων!


Όλες οι απόπειρες του 17χρονου Έλληνα είχαν γίνει μέσα σε λίγες ώρες, τα ξημερώματα της 22ας Αυγούστου

Ούτε μια, ούτε δυο, αλλά δέκα φορές αποπειράθηκε να κάνει διάρρηξη στη Σπάρτη ένας ανήλικος, αλλά απέτυχε και στις δέκα! Στις εννέα περιπτώσεις στόχοι του ήταν καταστήματα της πόλης και στην τελευταία το κτίριο όπου στεγαζόταν το παλιό Δημαρχιακό μέγαρο!

Όλες οι απόπειρες του 17χρονου Έλληνα είχαν γίνει μέσα σε λίγες ώρες, τα ξημερώματα της 22ας Αυγούστου, αλλά τελικά έφυγε με άδεια χέρια. Σαν να μην έφτανε που δεν «έβγαλε» τίποτα, οι απόπειρες εξιχνιάστηκαν από την τοπική Ασφάλεια και σε βάρος του εκκολαπτόμενου διαρρήκτη σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης. Πάντως, οι αστυνομικοί συνεχίζουν την έρευνα για να εξακριβώσουν αν ο ανήλικος τα είχε… καταφέρει σε άλλες περιπτώσεις!

*** Ανήλικος συμμετείχε και στη διάρρηξη στο σπίτι ενός ηλικιωμένου στην ευρύτερη περιοχή της Άμφισσας, που είχε γίνει στις 4 Οκτωβρίου του 2013. Πρόκειται για έναν 17χρονο που, μαζί με έναν 27χρονο συνεργό του, είχαν σπάσει το τζάμι από το παράθυρο της κουζίνας στην κατοικία ενός 79χρονου και είχαν αρπάξει 120 ευρώ και διάφορα ξένα νομίσματα και κοσμήματα αξίας 500 ευρώ. Η διάρρηξη εξιχνιάστηκε από το τοπικό τμήμα Ασφαλείας και σε βάρος των δυο νεαρών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας.

*** Από την Αθήνα έφτασε στον Έβρο οδηγώντας κλεμμένο αυτοκίνητο ένας 43χρονος Σύριος! Όμως, το ταξίδι του τελείωσε στο Μικρό Δέρειο, όπου τον εντόπισαν αστυνομικοί του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου και τον συνέλαβαν. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας κατηγορούμενος για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος, ενώ το αυτοκίνητο που είχε κλαπεί στις αρχές Αυγούστου επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη του. 

Πηγή: Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact