ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας στο Survivor

Λόγω της απεργίας της ΕΣΗΕΑ, το αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star θα προβληθεί στις 20:00.

Οι δυο ομάδες θα αγωνιστούν στον στίβο μάχη. Οι δύο ομάδες διεκδικούν το έπαθλο επικοινωνίας, το οποίο αναμένεται να φέρει δάκρυα χαράς στους μεν και δάκρυα απογοήτευσης στους χαμένους. Οι Διάσημοι διανύουν μια επιτυχημένη εβδομάδα, καθώς έχουν κερδίσει 3 ασυλίες, στέλνοντας 5 συνολικά Μαχητές στον τάκο.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα spoiler, η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας σήμερα είναι η Μπλε.

Έτσι, οι Μαχητές κερδίζουν για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα τον αγώνα επικοινωνίας και θα λάβουν τα μηνύματα των αγαπημένων τους προσώπων. Όσον αφορά την αυριανή αποχώρηση από το ριάλιτι, υπενθυμίζεται ότι υποψήφιοι είναι οι: Γιώργος Ασημακόπουλος, Πάνος Κωνσταντινίδης, Κωνσταντίνος Βασάλος, Τζο Μαριδάκη και Μελίνα Μεταξά.

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Πήγα διακοπές κι έβγαλα 15 χιλιάδες»

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη μετά την αποχώρησή της από το Survivor και αναφέρθηκε τόσο στο ριάλιτι, όσο και στους συμπαίκτες της. «Περίμενα ότι η Βρισηίδα θα με καταλάβει ή θα ακούσει και τη δική μου πλευρά», δήλωσε σχετικά με τον εκνευρισμό της Βρισηίδας Ανδριώτου για τα όσα είπε η φίλη της για τον σύντροφό της, Σπύρο Μαρτίκα, ενώ της ζήτησε δημόσια να συναντηθούν και να μιλήσουν. Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως αρχικά, δεν ήθελε να λάβει συμμετοχή στο ριάλιτι επιβίωση: «Δεν ήθελα αρχικά να πάω, γιατί δεν ήθελα να ξαναπεράσω τα ίδια, να είμαι όλη μέρα με μία κουταλιά ρύζι. Όταν έμαθαν για τον χωρισμό μου, μου ξαναείπαν να πάω και είπα γιατί όχι, να τον ξεχάσω και λίγο».

Ωστόσο, όπως είπε δεν την «χάλασε» να κάνει 3 εβδομάδες διακοπές στον Άγιο Δομίνικο και να γυρίσει με 15.000 ευρώ: «Πήγα διακοπές, έβγαλα 15 χιλιάδες, μια χαρά είναι, μαύρισμα, αποτοξίνωση από κινητά, τροφές, είμαι στο κέντρο μου. Δέχομαι και αγάπη και μίσος. Εγώ τα ασπάζομαι όλα, το μόνο που με έχει στεναχωρήσει είναι που στεναχωρήθηκε η Βρισηίδα και θέλω να ξαναμιλήσουμε, γιατί την αγαπάω». Τέλος, δήλωσε: «Νομίζουν ότι είμαστε στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο Μάριος πρώτος και καλύτερος, λέει “εδώ είναι αγωνίσματα, όποιος δεν μπορεί να φύγει”. Λέω “αγόρι μου, είναι ένα ριάλιτι, ξέρεις πού έχεις έρθει;”, Όταν παίζουν οι αγώνες κάνει 5%, όταν παίζει το ριάλιτι κάνει 15%»

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact