ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σπουδαία νίκη (4-2) για τους Ερυθρόλευκους

Ο Ολυμπιακός διέλυσε 4-2 τον Άρη στο Φάληρο για τη 19η αγωνιστική της Super League και συνεχίζει να είναι πρώτος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος, χωρίς ήττα μέχρι τώρα.

Κανένα πρόβλημα δεν είχε ο Ολυμπιακός να επικρατήσει 4-2 του Άρη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε τη 19η αγωνιστική της Super League και να μπει ξανά σε θέση οδηγού στο πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκοι» με τα γκολ των Γκιλιέρμε, Ελ Αραμπί, Ελαμπντελαουί και Βαλμπουενά είχαν την απάντηση σε όσα προβλήματα προσπάθησαν να βάλουν οι παίκτες του Ένινγκ και πήραν τη νίκη πολύ άνετα.

Έτσι, ο Ολυμπιακός πήγε στους 47 βαθμούς και είναι ξανά στο +1 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ που έχει 46.

Ο Άρης από την πλευρά του, έμεινε έκτος με 26 βαθμούς.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς στο πρώτο εικοσάλεπτο δεν είχε καλή εικόνα, ο Άρης απείλησε δυο φορές, όμως, στην πρώτη καλή στιγμή από στημένη μπάλα βρήκε γκολ με τον Γκιλιέρμε που επέστρεψε μετά από πολύ καιρό στην «ερυθρόλευκη» ενδεκάδα για να κάνει τα πράγματα πιο εύκολα. Ο ασταμάτητος Ελ Αραμπί έφτασε τα 14 στο πρωτάθλημα και «καθάρισε» ουσιαστικά το ματς, με τον Άρη να προσπαθεί να επιστρέψει σε αυτό με το γκολ του Ρόουζ προς στο φινάλε του ημιχρόνου.

Ο Ολυμπιακός, ωστόσο, ήταν πολύ ανώτερος και σκόραρε πριν τελειώσουν τα πρώτα 45’ με τον Ελαμπντελαουί. Ο Βαλμπουενά έκανε το 6/6 σε εκτελέσεις πέναλτι για το 4-1, με τον Ρόουζ να σκοράρει ξανά για τον Άρη και να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα…

Στα… ντεσού του παιχνιδιού μπορεί να συμπεριλάβει κανείς και τις συνομιλίες σε καλό κλίμα πριν από τη σέντρα ανάμεσα σε παράγοντες των δυο ομάδων, αλλά και το γεγονός ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού στην κερκίδα, περισσότερο ασχολήθηκε με τον ΠΑΟΚ και λιγότερο με τον Άρη.

Οι «ερυθρόλευκοι» σε κάθε περίπτωση, κρατάνε το γεγονός ότι δεν έχουν ηττηθεί μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα και είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας κι ο Άρης την καλή εμφάνιση που έκαναν κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές του. Για την ομάδα του Μαρτίνς ακολουθεί το δύσκολο εκτός έδρας ματς με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο την Τετάρτη, ενώ ο Άρης θα υποδεχθεί την Ξάνθη την Πέμπτη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Τσιμίκας, Μπα, Σεμέδο, Ελαμπντελαουί, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Βαλμπουενά (69’ Λοβέρα), Γκιγιέρμε (84’ Λάζαρος), Μασούρας, Ελ Αραμπί (80’ Σουντανί).

Άρης (Μίχαελ Ένινγκ): Εμαν, Κόρχουτ, Βέλεθ (65’ Σόουζα), Δεληζήσης, Ρόουζ, Μπα, Ματίγια, Μαντσίνι, Λάρσον, Φετφατζίδης (63’ Μαρτίνες), Ιντέγε (45’ Ντιγκινί).

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact