ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σπουδαία Νίκη για Παναθηναϊκό, χαμόγελα στον Ατρόμητο, ισοπαλία στα πηγάδια

Ο Παναθηναϊκός δεν επηρεάστηκε από την άδεια, λόγω τιμωρίας, Λεωφόρο και επικράτησε με 2-0 του Αστέρα Τρίπολης.

Ήταν η δεύτερη σερί νίκη για τους «πράσινους» που προσπαθούν να βρουν τον καλό τους εαυτό. Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Νίκος Καρέλης. Άνοιξε το σκορ στο 72′ με δυνατό σουτ και στο 90’+4 έδωσε την ασίστ στον Καλτσά που διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Πάντως ο Αστέρας Τρίπολης είχε δοκάρι στο 90’+1 με κεφαλιά του Κουρμπέλη.

Παναθηναϊκός: Στιλ, Σάντσεθ, Βέμερ (78’ Μαρινάκης), Νάνο, Κουτρουμπής, Εσιέν, Ζέκα, Πράνιτς, Αμπέντ (46’ Καλτσάς), Καρέλης, Πέτριτς (87’ Ταυλαρίδης).

Αστέρας Τρίπολης: Μπαντής, Ντουντού (76’ Παπαδόπουλος), Μάσα, Φερνάντες (69’ Αλόκο), Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Γιαννούλης, Μπερτόλιο (59’ Χαμντανί), Κουρμπέλης, Λούι, Γιάννου.

ΞΑΝΘΗ – ΒΕΡΟΙΑ 1-1

Η Ξάνθη δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στην ψυχωμένη Βέροια και συνέχισε τα αρνητικά αποτελέσματα. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1. Μάλιστα το σκορ διαμορφώθηκε μέσα σε λίγα λεπτά. Στο 41′ οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με πέναλτι του Ναζλίδη, το οποίο κέρδισε ο Μαλόν σε χέρι του Γουάλας. Και δύο λεπτά αργότερα ήταν η σειρά της Ξάνθης να κερδίσει πέναλτι, σε ανατροπή του Βασιλακάκη από τον Πούγγουρα. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε εύστοχα ο Νιέτο.

Ξάνθη (Λουτσέσκου): Τσέναμο, Μπέρτος, Γουάλας, Καρυπίδης, Λουσέρο, Βασιλακάκης (67′ Ερέα), Φλίσκας, Νιέτο, Φάρκας, Σολτάνι (71′ Τριάδης), Ράνος (67′ Καπετάνος).

Βέροια (Γεωργιάδης): Λόπεθ, Νέτο (90+1′ Μάραγκος), Όστοϊτς, Μπατιόν, Μαλόν, Άρτσε, Γεωργιάδης, Γιαννούλης, Πούγγουρας, Καϊκούτ (79′ Σιόντης), Ναζλίδης (90+4′ Κόλα).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΚΑΛΛΟΝΗ 1-0

Επιστροφή στις νίκες για τον Ατρόμητο, που ήταν και η πρώτη με τον Τραϊανό Δέλλα στον πάγκο. Επικράτησε με 1-0 της Καλλονής σε ένα ματς όπου δεν σημειώθηκαν ιδιαίτερες φάσεις.

Μάλιστα το γκολ της νίκης για τον Ατρόμητο, σημειώθηκε στο 90’+4 όταν ο Ούμπιντες με σέντρα βρήκε τον ΛεΤαλέκ στο δεύτερο δοκάρι και αυτός με κεφαλιά, κρέμασε τον Χογκ, με τον Ουσέρο, να σπρώχνει την μπάλα με το κεφάλι στο βάθος της εστίας αν και είχε περάσει τη γραμμή.

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Κούρος (77’ Λε Ταλέκ), Μπιτόλο, Φυτανίδης, Κοντοές, Ούμπιδες, Μπρίτο, Μπαστακός (46’ Πίτου Γκαρσία), Ναπολεόνι, Ουσέρο, Λημνιός (58’ Μαρσελίνιο).

Καλλονή: Χογκ, Ούκα, Γιορέντε (13’ Κρολ), Τσαμπούρης, Κεϊτά, Αναστασιάδης, Σαμπά (71’ Ελλακόπουλος), Καλτσάς, Γεωργίου, Μπαργκάν (80’ Αντέτζο), Μανούσος.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact