ΕΛΛΑΔΑ

Στα «ίχνη» του βιαστή με τα τατουάζ η Αστυνομία – «Φοβάμαι για τη ζωή μου», λέει η 34χρονη που έπεσε θύμα βιασμού

Ξεκάθαρη εικόνα του βιαστή με τα τατουάζ φαίνεται πως έχει η Ελληνική Αστυνομία, με τα νέα βίντεο που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, στοιχεία από μάρτυρες και καταθέσεις των θυμάτων, να μοιάζουν πως έχουν οδηγήσει την Αστυνομία να «ακουμπά» τον δράστη.

«Υπάρχει μία κατεπείγουσα εντολή – διαταγή από το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας σε όλες τις αστυνομικές Αρχές για την αναζήτηση του ατόμου. Έχει δοθεί εντολή και στις περιπολίες», ανέφερε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας, μιλώντας στο MEGA.

Τα νέα βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το «Φως στο Τούνελ» από τις κάμερες ασφαλείας τον δείχνουν εν δράσει. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής μάλιστα, τηλεθεατής που φαίνεται να γνωρίζει τον δράστη, παρενέβη στην εκπομπή, προσφέροντας πληροφορίες που μεταφέρθηκαν στις Αρχές.

Λίγη ώρα πριν βιάσει την 34χρονη γυναίκα στο Παλαιό Φάληρο, σε κοντινή απόσταση, είχε προσπαθήσει να κάνει το ίδιο σε μια 24χρονη στη συμβολή των οδών Αγίας Τριάδας και Αμφιθέας.

Ο δράστης άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου της γυναίκας που βρισκόταν ακινητοποιημένο στο φανάρι, κάθισε στο πίσω κάθισμα και με την απειλή μαχαιριού, της υποδείκνυε την πορεία που θα ακολουθήσει, με σκοπό να την απομονώσει και να τη βιάσει.

Η γυναίκα δείχνοντας απίστευτη ψυχραιμία, έστριψε στην Αμφιθέας, πάρκαρε μπροστά σε καφετέρια και άρχισε να κορνάρει ζητώντας βοήθεια και ταυτόχρονα τρομάζοντας τον επίδοξο βιαστή της που άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου και εξαφανίστηκε τρέχοντας.

Παλαιό Φάληρο: Η περιγραφή της 34χρονης

Μέσα από την περιγραφή που έχει δώσει η 34χρονη που κατήγγειλε τον βιασμό της, οι αστυνομικοί προσπαθούν να τον εντοπίσουν πριν ξαναεπιχειρήσει να βιάσει κάποια.

Πρόκειται για έναν άνδρα περίπου 40 ετών, μετρίου αναστήματος, εύσωμο, κοντοκουρεμένο με καστανά μαλλιά. Στο δεξί του μπράτσο έχει ένα τατουάζ σε σχήμα βραχιόλι.

Έχουν τη φωτογραφία του

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι Αρχές έχουν συλλέξει υλικό από κάμερες ασφαλείας στις οποίες έχουν καταφέρει να απομονώσουν το πρόσωπο του βιαστή.

Το γεγονός ότι έδινε οδηγίες στην κοπέλα, στο αμάξι της οποίας μπήκε με την απειλή μαχαιριού, κάνει τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι είναι γνώστης των δρόμων της περιοχής, ενώ το γεγονός ότι δεν χρησιμοποίησε μέσο για την διαφυγή του, έχει οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι είναι κάτοικος της περιοχής.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αθηνών που ασχολούνται με την υπόθεση, έχουν ζητήσει από τις δικαστικές Αρχές τη δημοσιοποίηση του προσώπου του συγκεκριμένου άνδρα, ο οποίος είναι γύρω στα 40, κοντοκουρεμένος, με λευκή επιδερμίδα, κοντά καστανόξανθα μαλλιά και με τατουάζ στο δεξί του χέρι.

«Φοβάμαι για τη ζωή μου», λέει η 34χρονη που έπεσε θύμα βιασμού

Τρομοκρατημένη είναι η 34χρονη η οποία ξεκίνησε για τη δουλειά της και έπεσε θύμα βιασμού. Με την απειλή μαχαιριού ο βιαστής με το τατουάζ την οδήγησε από την στάση του λεωφορείου στο παρκάκι και πίσω από τις φυλλωσιές την βίασε.

Η 34χρονη, μιλώντας στο MEGA, τόνισε φοβάται για τη ζωή της.

«Είμαι ακόμα σοκαρισμένη και προσπαθώ να συνέλθω. Το μόνο που θέλω είναι να τον συλλάβουν. Εύχομαι να είμαι το μοναδικό του θύμα και να μην επιχειρήσει ξανά να κάνει κάτι αντίστοιχο σε άλλη γυναίκα. Όσο κυκλοφορεί ελεύθερος φοβάμαι για τη ζωή μου καθώς με είχε απειλήσει να μη μιλήσω στις Αρχές».

Όπως εξομολογείται ο δράστης ήταν αποφασισμένος για όλα, ενώ την απείλησε ότι αν μιλήσει, θα την σκοτώσει. «Την στιγμή που με πλησίασε ήμουν μόνη μου. Δεν τον είχα ξαναδεί ποτέ. Ήταν μεθυσμένος. Μου έβαλε το μαχαίρι στον λαιμό και με απείλησε ότι θα με σφάξει εάν δεν τον ακολουθήσω. Φοβήθηκα πολύ».

Μάλιστα, λίγες ώρες πριν βιάσει την 34χρονη τα ξημερώματα της Κυριακής, είχε αποπειραθεί να κάνει το ίδιο και σε άλλη κοπέλα η οποία κατάφερε να του ξεφύγει και να γλιτώσει.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact