ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στα κάγκελα οι οπαδοί της Παρί με τον «συνταξιούχο» Μέσι – «Πάρε τον Νεϊμάρ και γυρίστε στην Μπαρτσελόνα»

Συνταξιούχο χαρακτήρισαν οι φανατικοί φίλοι της Παρί Σεν Ζερμέν τον Λιονέλ Μέσι, ζητώντας του να επιστρέψει στη Μπαρτσελόνα, όπως αναφέρει το RMC Sport.

Ο Αργεντινός σταρ διανύει μια δύσκολη πρώτη σεζόν στην ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας, και δέχεται σφοδρή κριτική, πλέον από τους ίδιους τους φιλάθλους της. Όπως αναφέρει το RMC Sport, οι φίλαθλοι κατηγορούν τον Αργεντινό ότι.. έκανε βόλτες στο γήπεδο.

«Αυτός δεν είναι ο Μέσι, είναι ένας συνταξιούχος που ήρθε στο Παρίσι», «Έπαιξε περπατώντας όλο το ματς, έχασε ένα πέναλτι στο πρώτο παιχνίδι και δεν εμφανίστηκε ποτέ», «Αν θέλει να επιστρέψει στη Μπαρτσελόνα, αφήστε τον να το κάνει και επίσης μαζί με τον Νεϊμάρ, τι απογοήτευση», αναφέρουν μεταξύ άλλων σε μηνύματά τους στα social media, οι φίλαθλοι της Παρί ΣΖ.

Ο Αργεντινός δημοσιογράφος Πάμπλο Χιλάρτ ζήτησε από τον Λιονέλ Μέσι να φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν ή να αλλάξει στυλ παιχνιδιού. «Είσαι πολύ μεγάλος για να παίζεις για άλλους», έγραψε χαρακτηριστικά ο Χιλάρντ μετά τον αποκλεισμό της Παρί ΣΖ Champions League από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Ο Μέσι προσπάθησε να ευχαριστήσει τον προπονητή, προσπάθησε να…αποπλανήσει τους οπαδούς βάζοντας τον εαυτό του σε δευτερεύοντα ρόλο. Παίζοντας 25 παιχνίδια, 7 γκολ και 10 ασίστ, αριθμοί ενός γήινου παίκτη. Όχι, δεν είναι οι αριθμοί σου Λιονέλ. Φύγε από εκεί.

Πήγαινε σε άλλη ομάδα, σε θέλουμε σε άλλη έκδοση, σε θέλω σε άλλη εκδοχή, γιατί είσαι ακόμα ισχυρός, γιατί δεν μπορείς να έχεις ξεχάσει να σκοράρεις. Αν την περασμένη σεζόν ήσουν ο καλύτερος, σε μια Μπαρτσελόνα σε παρακμή…».

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact