ΕΛΛΑΔΑ

Στα Χανιά λένε “ΟΧΙ”

Συγκέντρωση υποστήριξης του “όχι”, εν όψει του δημοψηφίσματος της Κυριακής, πραγματοποιήθηκε απόψε στην πλατεία της δημοτικής αγοράς των Χανίων.

Στη συγκέντρωση πήραν μέρος νεολαίοι, εργαζόμενοι, επαγγελματίες, καθώς και εκπρόσωποι σωματείων οργανώσεων κομμάτων και φορέων της πόλης.

Οι συγκεντρωμένοι έχοντας αναρτήσει πανό, καλούσαν τους πολίτες να πουν “όχι” την Κυριακή, ενώ ο γραμματέας της νομαρχιακής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Aνδρέας Παπανδρέου, τόνισε πως η συγκέντρωση αποτελεί μια συνέχεια αυτής, χθες Δευτέρα, στο Σύνταγμα.

“Μιας τεράστιας συγκέντρωση που θύμισε άλλες εποχές υπέρ του όχι”, όπως είπε χαρακτηριστικά: “Διαδηλώνουμε γιατί έχουμε συνειδητοποιήσει ότι οι ζωές μας δεν μπορούν να προχωρήσουν με τα σκληρά μνημόνια, με την άρνηση των πιστωτών μας να λειτουργήσουν λογικά και υπέρ μιας δίκαιης και συμβιβαστικής λύσης για το καλό της Ευρώπης. Είμαστε υπέρ της Ευρώπης της αλληλεγγύης, της Ευρώπης των λαών και όχι της Ευρώπης της τιμωρίας που το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η υπεράσπιση των μονοπωλίων”, επεσήμανε ο Ανδρέας Παπανδρέου.

Για την επιτροπή υπέρ του “όχι” που έχει συσταθεί και στα Χανιά, μίλησε το μέλος της Γιάννης Πετράκης. “Συνεχίζουμε τον αγώνα μάχης για το “όχι” την Κυριακή αλλά και μετά, γιατί ο αγώνας δεν τελειώνει με ένα “όχι” στην κάλπη”, τόνισε μεταξύ άλλων.

Όπως ανακοινώθηκε, ανάλογες συγκεντρώσεις στην πλατεία της δημοτικής αγοράς θα πραγματοποιηθούν αύριο Τετάρτη καθώς και την Πέμπτη.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact