ΚΟΣΜΟΣ

Στέλεχος ΜΗΡ: Θα πνίγονται στο Αιγαίο όσοι εμφανίζονται μπροστά μας

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής Οργάνωσης του ΜΗΡ, Χαλούν Αλιτζίκ, παραχώρησε συνέντευξη στο Haberler, στο πλαίσιο της οποίας υπερασπίσθηκε του χάρτη Μπαχτσελί και προχώρησε στην εκτόξευση απειλών κατά της Ελλάδας.

Σε ακραία προσβλητικές και εμπρηστικές δηλώσεις προέβη υψηλόβαθμο στέλεχος του ΜΗΡ, κυβερνητικού εταίρου του Τούρκου προέδρου Ερντογάν και ακροδεξιού πολιτικού κόμματος.

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής Οργάνωσης του ΜΗΡ, Χαλούν Αλιτζίκ, παραχώρησε συνέντευξη στο Haberler, στο πλαίσιο της οποίας υπερασπίσθηκε του χάρτη Μπαχτσελί και προχώρησε στην εκτόξευση απειλών κατά της Ελλάδας.

Ο Αλιτζίκ τόνισε: «Ας μην σταματήσουν ποτέ να εμφανίζονται μπροστά μας όσοι θέλουν να πνιγούν στο Αιγαίο. Το τουρκικό έθνος δεν εγκαταλείπει τα δικαιώματά του, δεν παραβιάζει τα κυριαρχικά του δικαιώματα, δεν θα αφήσει τον λογαριασμό που θα ζητηθεί δίπλα σε οποιοδήποτε ξέσπασμα».

Πρόσθεσε επίσης: «Υπάρχει ένα ανέκδοτο που κυκλοφορεί συχνά στα social media τον τελευταίο καιρό. Ο Μητσοτάκης λέει: “Οι Τούρκοι δεν είναι τόσο δυνατοί όσο νομίζετε!” Απαντώντας σε αυτά τα λόγια, ο Αρμένιος Πρόεδρος Πασινιάν λέει: «Με εξαπάτησαν έτσι».

Ο Αλιτζίκ υποστήριξε ακόμη: «Σύμφωνα με τις Συμφωνίες της Λωζάννης και των Παρισίων, η ελληνική διοίκηση, που όπλισε τα νησιά που θα έπρεπε να έχουν μη στρατιωτικό καθεστώς, είναι ένοχη και υπεύθυνη στα μάτια της ανθρωπότητας και του διεθνούς δικαίου. Όποιος μπει στις φλέβες μας να ξέρει καλά ότι θα του ξεριζώσουμε την καρδιά και να βάλει σταθερά στο άθλιο μυαλό του ότι δεν θα συμβιβάσουμε την εθνική μας τιμή αγκαλιάζοντας το μαρτύριο των πεσόντων».

«Η Ελλάδα να ξέρει καλά ότι οποιοσδήποτε μας πατά τον κάλο θα του ξεριζώσουμε την καρδιά», συμπλήρωσε.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact