ΕΛΛΑΔΑ

Στη φυλακή για δεύτερη φορά ο Τράπερ Don Leon – Τι είπε στην απολογία του

Για δεύτερη φορά βρίσκεται ενώπιον του ανακριτή ο γνωστός τράπερ. Η διαδικασία του είναι γνωστή.

Ο γνωστός τράπερ παραδέχεται τη συμμετοχή του μόνο για το τελευταίο χτύπημα σε ΑΤΜ στην Ερμιόνη Αργολίδας. Εκεί όπου κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει τη στιγμή της έκρηξης με τους τρεις άνδρες να τρέχουν για να πάρουν τα χρήματα.

Η απολογία του τράπερ

«Δεν έχω εμπλακεί σε άλλες ληστείες, η μοναδική φορά που συμμετείχα ήταν εκείνη στο ΑΤΜ της Ερμιόνης. Επίσης δεν υπάρχουν αποτυπώματά μου, δεν φαίνομαι σε κανένα από τα βίντεο και δεν είχα όπλα σπίτι μου. Ξεκαθαρίζω πως η συμμετοχή μου έχει περιοριστεί μόνο στις εκρήξεις των ΑΤΜ και ποτέ δεν ήθελα να τραυματίσω κάποιον αθώο περαστικό».

Επιμένει να λέει πως δεν έχει καμία σχέση με τις άλλες ληστείες σε περιοχές όλης της Ελλάδας και ταυτόχρονα ισχυρίζεται ότι δεν ήθελε να βλάψει κανέναν.

Ο 28χρονος τράπερ έκανε τα ίδια παρά την 18μηνη κράτησή του στις φυλακές. Τώρα εμφανίστηκε μετανιωμένος αλλά και έτοιμος να υποστεί ξανά τις συνέπειες.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όλους. Είναι αρχή μου να αποδέχομαι την ευθύνη των πράξεων μου, όπως ομολόγησα από την πρώτη στιγμή για την έκρηξη σε ΑΤΜ το 2021. Δυστυχώς έπεσα στο ίδιο λάθος για δεύτερη φορά. Έπεισα τον εαυτό μου ότι θα ήταν και η τελευταία φορά. Είμαι διατεθειμένος να υποστώ τις συνέπειες των πράξεων μου, μέχρι το σημείο που όμως που εμπλέκομαι».

Πολλές οι κατηγορίες εναντίων του

Με τον μισό Ποινικό Κώδικα δίπλα από το όνομά του, μεταξύ άλλων κατηγοριών τον βαραίνει και εκείνη της απόπειρας ανθρωποκτονίας μετά από ληστεία ΑΤΜ στις Αρχές Οκτωβρίου στο Αίγιο.

Για αυτό το περιστατικό λέει πως μπορεί να αποδείξει ότι βρισκόταν στο διαμέρισμά του και δεν συμμετείχε στην επιχείρηση.

«Αρνούμαι κατηγορηματικά την εμπλοκή μου. Έχω στοιχεία που αποδεικνύουν πως εκείνη τη μέρα βρισκόμουν στο σπίτι μου και μιλούσα μέσω βιντεοκλήσης με τον γιο μου».

Λέει πως δεν ήθελαν να προκαλέσουν κακό. Ισχυρίζεται πως ήταν εκείνος που εξασφάλιζε πριν από την έκρηξη ότι δεν θα κινδυνεύσει κανένας περαστικός.

«Προστάτευσα μία γυναίκα που βγήκε στο μπαλκόνι από το θόρυβο να δει τι γίνεται. Ξέραμε πως το αυτοκίνητο που κλέψαμε ήταν ασφαλισμένο και ο ιδιοκτήτης του θα έπαιρνε αποζημίωση. Όπως γίνεται το ίδιο και με τα χρήματα της τράπεζας. Δεν θέλαμε να προκαλέσουμε μεγαλύτερο κακό».

Ο γνωστός τράπερ ξέπλενε χρήματα μέσα από τα βίντεο κλιπ του. Εμφανιζόταν να κρατάει πάκους με 50ευρα και να μιλάει για χλιδή και ανέσεις.

Μετράει χιλιάδες προβολές στο YouTube και οι θαυμαστές του γνωρίζουν πως αυτά που λέει.. τα κάνει πράξη!

Η λεία της συμμορίας των ΑΤΜ φτάνει τα 710.000 ευρώ, με τον έναν από τους 3 συλληφθέντες να έχει ομολογήσει 4 επιπλέον ανατινάξεις ΑΤΜ.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact