ΚΥΠΡΟΣ

ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΡΟΜΟΥ για το διπλό φονικό στη Λευκωσία! Ο 15χρονος γιος νόμιζε ότι έβλεπε εφιάλτη!

Διπλό φονικό στην Λευκωσία: Η ιατροδικαστική εξέταση
Ο επικεφαλής των ανακριτών της υπόθεσης, ανέφερε ότι στο ΤΑΕ Λευκωσίας έγινε ιατροδικαστική εξέταση στον ανήλικο. Διαπιστώθηκαν κακώσεις σε διάφορα μέρη του σώματος του.

Είπε επίσης ότι από τις εξετάσεις της σκηνής παραλήφθηκε μεγάλος αριθμός τεκμηρίων. Τα οποία στάληκαν για επιστημονικές και άλλες εξετάσεις. Μεταξύ των τεκμηρίων είναι και δύο τεκμήρια ξένα προς το περιβάλλον. Αυτά, ο ανήλικος ανέφερε ότι δεν ανήκουν σε κανένα μέλος της οικογένειας του. Όπως διευκρίνισε στη συνέχεια τα δύο αυτά τεκμήρια αφορούν σε δύο επιθετικά όργανα, όπως τα χαρακτήρισε.

Σημείωσε ότι από πληροφορία που διαβιβάστηκε στην Αστυνομία το βράδυ της 18ης Απριλίου ο 33χρονος θεάθηκε να κινείται ύποπτα στην περιοχή του φόνου. Επίσης είχε στην κατοχή του δύο αντικείμενα όμοια με αυτά που βρέθηκαν στη σκηνή του εγκλήματος.

Ο Επικεφαλής των ανακρίσεων είπε ότι ο ύποπτος συνδέθηκε με δείγματα γενετικού υλικού dna σε δύο τεκμήρια που περισυνελέγησαν από τη σκηνή του εγκλήματος, ενώ στη σκηνή βρέθηκε και ένα ζεύγος παπούτσια τα οποία ο ύποπτος παραδέχθηκε προφορικά ότι είναι δικά του.

Είπε επίσης ότι από τις έρευνες στο σπίτι του ζεύγους, διαφάνηκε ότι το συρόμενο παράθυρο της κουζίνας ήταν ανοικτό.

Ανέφερε ακόμη ότι είναι άγνωστο μέχρι στιγμής τί κλάπηκε από την οικία ενώ δεν έχει εντοπιστεί το πορτοφόλι του 60χρονου στο οποίο υπήρχε άγνωστο χρηματικό ποσό, η ταυτότητα του και διάφορες πιστωτικές κάρτες.

Ο κ. Κουμέτου είπε ότι κατά τη δεύτερη νεκροτομή στις σορούς των θυμάτων επιβεβαιώθηκαν τα ευρήματα της πρώτης νεκροτομής ενώ εντοπίστηκαν επιπλέον μώλωπες στο εσωτερικό του αριστερού μηρού της θανούσας. Επίσης κατά τη δεύτερη ιατροδικαστική εξέταση του ανηλίκου διαπιστώθηκαν επιπλέον εκχυμώσεις στο αριστερό ώμο.

Ο συνεργός, οι έρευνες και η εξέλιξη της υπόθεσης
Ανέφερε επίσης ότι οι εξετάσεις σε σχέση με τον ύποπτο βρίσκονται στο αρχικό στάδιο. Μέχρι στιγμής για την παρούσα υπόθεση έχουν ληφθεί 111 καταθέσεις. Αναμένεται, μάλιστα, να ληφθούν άλλες 90 καταθέσεις από το φιλικό, οικογενειακό και εργασιακό περιβάλλον του υπόπτου και των θυμάτων από την Λευκωσία, Λάρνακα και ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου.

Είπε επίσης ότι θα γίνει αναγνωριστική παράταξη προσώπων. Στην συνέχεια, θα κληθεί ο ανήλικος να αναγνωρίσει τους υπόπτους. Ακόμη, πάντως, αναζητείται το φονικό όργανο ως επίσης και τα ρούχα και τα παπούτσια που φορούσε ο δράστης.

Ο κ. Κουμέτου είπε ότι αναζητείται και το δεύτερο πρόσωπο που ήταν μαζί με τον ύποπτο κατά τη διάπραξη του εγκλήματος, ενώ θα γίνει και άρση τηλεπικοινωνιακών δεδομένων του υπόπτου.

Η Αστυνομία διερευνά τα αδικήματα του φόνου εκ προμελέτης, της συνωμοσίας για φόνο, της συνωμοσίας για διάπραξη κακουργήματος, της ληστείας, της νυχτερινής διάρρηξης και κλοπής, της εισόδου ενόπλου με σκοπό την κλοπή, της εισόδου στην οικία με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος, της απαγωγής και της απαγωγής με σκοπό τον κρυφό και άδικο περιορισμό, της κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων και επιθετικών οργάνων και το αδίκημα της αυτουργίας.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του ΡΙΚ

https://youtu.be/Fdq800VBLZoΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact