ΚΥΠΡΟΣ

ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΡΟΜΟΥ για το διπλό φονικό στη Λευκωσία! Ο 15χρονος γιος νόμιζε ότι έβλεπε εφιάλτη!

Κατάμεστη ήταν η αίθουσα του Επαρχιακού Δικαστηρίου στην Λευκωσία.

Εκεί όπου προσήχθη ο 33χρονος σεσημασμένος για ληστείες και υποθέσεις ναρκωτικών, τον οποίο και συνέλαβε αργά το απόγευμα της Τετάρτης, 25.04.2018, στην Αγία Νάπα η Αστυνομία.

Η σύλληψή του ήρθε επειδή θεωρείται εμπλεκόμενος με την υπόθεση του διπλού φονικού στο Στρόβολο. Την υπόθεση με θύματα τον 60χρονο καθηγητή Μαθηματικών, Γιώργο Χατζηγεωργίου και την 59χρονη σύζυγό του, Ντίνα Σεργίου, που συγκλόνισε Κύπρο και Ελλάδα…

Πώς περιγράφουν οι Αρχές το φονικό στην Λευκωσία
Σύμφωνα με τον επικεφαλής των ανακρίσεων της υπόθεσης, υπεύθυνο του ΤΑΕ Λευκωσίας Κουμέτο Κουμέτου, στις 19/4/18 και ώρα 00:45 λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία ότι σε σπίτι στην οδό Ζαλόγγου στο Στρόβολο υπήρχαν δύο τραυματισμένα πρόσωπα.

Αμέσως στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας. Από τις επιτόπιες εξετάσεις εντοπίστηκαν στο κύριο υπνοδωμάτιο του σπιτιού δύο άνθρωποι μαχαιρωμένοι.

Στη συνέχεια, όπως είπε, οι νοσηλευτές του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας μετέβησαν στο σημείο. Εκεί διαπίστωσαν ότι και τα δύο πρόσωπα ήταν νεκρά. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο άνδρας βρισκόταν μπρούμυτα στο πάτωμα και η γυναίκα μπρούμυτα στο κρεβάτι.

Ο υπεύθυνος του ΤΑΕ είπε στο δικαστήριο ότι περί η ώρα 1.35 ο ανήλικος γιος του ζεύγους ηλικίας 14 ½ ετών μετέβη σε γειτονική κατοικία. Ανέφερε στην ιδιοκτήτρια ότι δύο άγνωστοι εισήλθαν στο σπίτι, σκότωσαν τους γονείς του και τον κλείδωσαν σε υπόγειο του σπιτιού. Από εκεί, κατάφερε και έφυγε.

Την ίδια μέρα, συνέχισε, λήφθηκε γραπτή κατάθεση από τον ανήλικο. Σε αυτήν, μεταξύ άλλων αναφέρει ότι γύρω στις 22.30 της 18ης Απριλίου ξάπλωσε να κοιμηθεί. Κάποια στιγμή ενώ κοιμόταν άκουσε το κλάμα της μητέρας του. Μάλιστα δήλωσε πως δεν ήταν σίγουρος εάν αυτό συνέβαινε στην πραγματικότητα ή ήταν εφιάλτης. Μετά από λίγα λεπτά και ενώ αυτός βρισκόταν στο κρεβάτι του τον προσέγγισε άγνωστος του άνδρας. Και του είπε: «Εσκότωσα τους γονείς σου». Ταυτόχρονα τον ρώτησε πού είναι τα λεφτά…

Στιγμές τρόμου για τον 15χρονο στην Λευκωσία

Ακολούθως, ο άγνωστος σήκωσε τον ανήλικο από το κρεβάτι. Με την απειλή μαχαιριού και αφού του κρατούσε το στόμα κλειστό, τον οδήγησε στην κουζίνα. Όσο τον οδηγούσε από τον πάνω όροφο προς το ισόγειο του είπε: «Μη φοβάσαι δεν θα σε πειράξω. Έχω και εγώ γιο». Όλα αυτά, σύμφωνα πάντα με τα όσα είπε στο δικαστήριο ο υπεύθυνος του ΤΑΕ.

Στη συνέχεια, όπως είπε ο κ. Κουμέτου, ο δράστης του ζήτησε να ανοίξει την πόρτα. Έτσι ο ανήλικος πήρε τα κλειδιά από το τραπέζι και άνοιξε την πόρτα. Τότε εμφανίστηκε και δεύτερος άντρας ο οποίος μπήκε στην κουζίνα έχοντας το πρόσωπο του καλυμμένο με κουκούλα.

Στο σημείο της κουζίνας, όπως ανέφερε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ, ο ανήλικος πρόσεξε τα χαρακτηριστικά του πρώτου δράστη. Κι αυτό διότι δεν φορούσε κουκούλα στο πρόσωπο. Όπως ανέφερε ήταν άντρας λεπτός ύψους 1.70 περίπου με μελαχρινά χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια ο τελευταίος οδήγησε τον ανήλικο στο κελάρι του σπιτιού. Εκεί, τον κλείδωσε και ανέβηκε στη συνέχεια στο ισόγειο της κατοικίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά από μισή ώρα ο ανήλικος κατάφερε να βγει από το κελάρι αφαιρώντας φυλλαράκια από την αλουμινένια πόρτα και τραυματίζοντας τα χέρια του. Στη συνέχεια ανέβηκε στο δωμάτιο των γονιών του. Αφού άνοιξε την πόρτα του δωματίου είδε τους γονείς του μαχαιρωμένους και έφυγε από το δωμάτιο για να πάει να ζητήσει βοήθεια από τη γειτόνισσα.

Επίσης ο ανήλικος ανέφερε προφορικά στα μέλη της Αστυνομίας ότι ο άγνωστος δράστης είχε μαύρο γένι. Να σημειωθεί ότι μαύρο γένι έχει και ο ύποπτος του συνελήφθη ως επίσης είναι και πατέρας ενός ανήλικου αγοριού.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact