ΚΟΣΜΟΣ

Στην Τουρκία ψάχνουν γυναίκες για τις μυστικές υπηρεσίες με… αυτά τα κριτήρια

Γυναίκες για τις μυστικές υπηρεσίες αναζητούν στην Τουρκία, όπως αναφέρουν τα μέσα της γειτονικής χώρας, αρκεί εκείνες να πληρούν κάποια κριτήρια.

Πιο συγκεκριμένα, η Κυβέρνηση του Ερντογάν άνοιξε μια ειδική πλατφόρμα στην οποία μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους όλες οι υποψήφιες μυστικοί πράκτορες της Τουρκίας.

Ο Τούρκος πρόεδρος πήρε την απόφαση να προχωρήσει στην πρόσληψη προσωπικού της Προεδρίας του Εθνικού Οργανισμού Πληροφοριών και θα αφορά μυστικούς πράκτορεςμηχανικούς αλλά και αστυνομικούς και οι αιτήσεις θα γίνονται στην επίσημη ιστοσελίδα του MIT.

Όσον αφορά τις προδιαγραφές που πρέπει να πληροί μια γυναίκα ούτως ώστε να γίνει δεκτή η αίτηση της είναι αρκετές αλλά ξεκάθαρες.

Αρχικά να είναι μέχρι και 29 ετών και να έχει αποφοιτήσει από οποιοδήποτε τμήμα της Σχολής Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού ή της Σχολής Αθλητικών Επιστημών των πανεπιστημίων της Τουρκίας.

Ακόμη να έχει ελάχιστο ύψος 1,63 m και δείκτη μάζας σώματος μεταξύ 18-28 kg/m² και κατά προτίμηση, να ασχολείται ενεργά με κάποια από τις πολεμικές τέχνες και να είναι εγγεγραμμένος στην αρμόδια ομοσπονδία.

Αυτό που όμως προξενεί εντύπωση είναι το γεγονός ότι δεν θέλουν έχει κάνει προθέσεις σιλικόνης σε κανένα σημείο του σώματος της αλλά και να μην έχει τατουάζ ή παραμορφώσεις (χειρουργική ουλή, ουλή εγκαύματος κ.λπ.).

Τέλος, οι Τούρκοι θέλουν να μην αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα ακοής ή όρασης αλλά και να μην υπάρχει ιστορικό ψυχολογικής δυσφορίας ή χρήσης ναρκωτικών/διεγερτικών που μπορεί να επηρεάσουν την εργασία της.

Πηγή:enoplos.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact