ΖΩΔΙΑ

Στις 24 Ιουνίου έχει πανσέληνο: Ποια ζώδια θα επηρεαστούν πιο πολύ

Κινείστε σε πιο ρεαλιστικές επιλογές με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω και αυτό θα σας βοηθήσει να βγείτε από συναισθηματικά αδιέξοδα. Νέα γνωριμία με άτομο κύρους.

Ταύρος

Θα απελευθερωθείτε με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω από δυσλειτουργικά μοτίβα συνύπαρξης, και η νέα σας επιλογή θα ταρακουνήσει το περιβάλλον σας. Έρωτας από απόσταση.

Δίδυμοι

Με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω ξεπερνάτε φοβίες, ανησυχίες και αποδέχεστε τα λάθη σας, και έτσι θα βελτιωθεί η ερωτική σας ζωή. Μοιραίος έρωτας.

Καρκίνος

Με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω, θα τερματίσετε σχέσεις που δεν σας γεμίζουν ψυχολογικά και προχωράτε σε εκκινήσεις που εμπνέουν σιγουριά και σταθερότητα.

Λέων

Συνειδητοποιείτε ότι βλάπτετε τον εαυτό σας με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω και αποφασίζετε να δείξετε το ψυχρό σας πρόσωπο, και να απομακρυνθείτε από τοξικές σχέσεις.

Παρθένος

Είστε ψυχολογικά καλύτερα με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω και μπορείτε να προσεγγίσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει, ανοίγοντας την καρδιά σας. Φλερτ και ρομαντικές γνωριμίες.

Ζυγός

Με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω είναι εύκολο να εκφράσετε τα συναισθήματα σας και θα προχωρήσετε σε πρόταση επισημοποίησης της σχέσης σας. Ανάγκη για συμβίωση.

Σκορπιός

Θα λυτρωθείτε με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω, καθώς μια νέα γνωριμία θα σας απαλλάξει από εμμονές και ανικανοποίητους έρωτες και θα βρείτε ξανά τον εαυτό σας. Χαρούμενες στιγμές.

Τοξότης

Διχασμένους εσωτερικά σας βρίσκει η Πανσέληνος στον Αιγόκερω και έτσι σας πιέζει για να απομακρυνθείτε από αδιέξοδα και ένα άτομο που εκμηδενίζει την αξία σας. Αποφύγετε τις επανασυνδέσεις.

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σας θα τερματίσει τοξικούς κύκλους και θα σας δώσει την ευκαιρία για μια νέα αρχή. Επισημοποίηση ή οριστική ρήξη, λόγω νέας γνωριμίας.

Υδρόχοος

Προβληματισμένοι και αρκετά αγχωμένοι για το πέρας μιας ερωτικής γνωριμιας σας βρίσκει η Πανσέληνος στον Αιγόκερω και συνειδητοποιείτε ότι αγαπάτε με πάθος. Μυστική σχέση θα σας δώσει προσωρινή ανακούφιση.

Ιχθύες

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω θα ικανοποιήσει τα συναισθηματικά σας θέλω και δέχεστε ερωτικές προτάσεις που σας χαροποιούν ιδιαίτερα. Όνειρα εκπληρώνονται.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact