ΖΩΔΙΑ

Στις 24 Ιουνίου έχει πανσέληνο: Ποια ζώδια θα επηρεαστούν πιο πολύ

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω θα πραγματοποιηθεί στις 24 Ιουνίου 2021 στην 3η27 μοιρα του ζώδιο του Κρόνου και αναμένεται να επηρεάσει όλα τα ζώδια.

Η συγκεκριμένη πανσέληνος ονομάζεται υπερπανσέληνος (δηλαδή βρίσκεται πολύ κοντά στη Γη, γεγονός που την κάνει πολύ φωτεινότερη απ’ ό,τι έχουμε συνηθίσει). Συνήθως η απόσταση από τη Γη είναι 384.000 χιλιόμετρα, όμως η συγκεκριμένη απέχει 360.000 χιλιόμετρα.

Κατά τη διάρκεια της πανσελήνου τα συναισθήματα γίνονται συνήθως εντονότερα. Ετσι, καλό θα ήταν να δημιουργήσετε ένα ρομαντικό περιβάλλον, ώστε να βοηθήσετε να γεννηθούν και να «ανθίσουν» ρομαντικά και θετικά συναισθήματα.

Το γεγονός που κάνει πιο ιδιαίτερη αυτήν την πανσέληνο είναι η συμμετοχή του ευεργέτη Δία (τύχη και ευτυχία). Η επίδραση αυτή θα μπορούσε να είναι από τις 22 με 25 του μήνα. Τις νύχτες αυτές μπορεί να δημιουργηθεί και να γεννηθεί μια ιδέα και να έρθει έμπνευση. Βέβαια, το γεγονός ότι συμπίπτει με την αντίθεση Αφροδίτης – Πλούτωνα σημαίνει πως είτε μπορεί να ερωτευτούμε παράφορα είτε να έχουμε μια οικονομική ή συναισθηματική απώλεια, η οποία όμως θα μας πληγώσει βαθιά.

Σημαντική η επιρροή της Πανσελήνου, καθώς θα μας βγάλει από την ουτοπία, δίνοντας μια νέα ευκαιρία και θα αποδεχτούμε πλέον με ρεαλιστικό τρόπο την πραγματικότητα.

Επίσης, η παρέμβαση Κρόνου-Ουρανού στο πλανητικό σκηνικό πιέζει, καθώς νιώθουμε εγκλωβισμένοι και ο Άρης είναι έτοιμος να παίξει το δικό του ρόλο, ως δυναμίτης, ωστόσο αρχίζουμε και συνειδητοποιούμε κάθε πιθανή προσκόλληση που πρέπει να αποποιηθούμε για να κερδίσουμε την ελευθερία μας.

Η θέση του Ερμή σε ορθή φορά στους Διδύμους ενδυναμώνει την ανάγκη μας να βγούμε από αδιέξοδους τρόπους επικοινωνίας.

Έτσι με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω, προχωράμε σε πιο ρεαλιστικές επιλογές και υιοθετούμε ώριμα συναισθηματικά μοτίβα που υπόσχονται να μας συνδέσουν ουσιαστικά με το άτομο που μας ενδιαφέρει. Νέες γνωριμίες που προχωράνε αργά, αλλά έχουν προοπτική.

Σύμφωνα με το oroskopos.gr επηρεάζεται κυρίως ο παρορμητικός σταυρός Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του α δεκαημέρου, γύρω από την 3η μοίρα και Ταύροι, Παρθένοι , Σκορπιοί, Ιχθύες του α΄δεκαημέρου.

ΚριόςΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact