ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στο ίδιο έργο θεατές: Πάνε για νέο… ξήλωμα στον Παναθηναϊκό

Είναι πλέον συνήθεια στον Παναθηναϊκό του Γιάννη Αλαφούζου. Οποιος προπονητής έρχεται δεν θέλει το ρόστερ που βρίσκει από τον προηγούμενο, το αλλάζει και προχωράει σε αρκετές μεταγραφές.

Και ο επόμενος προπονητής αλλάζει την ομάδα, που βρήκε και ο Παναθηναϊκός συνεχίζει και πληρώνει αποζημιώσεις σε παίκτες που δεν υπολογίζει και ο χρόνος περνάει και ομάδα δεν φτιάχνει.

Ετσι πάει να γίνει και τώρα. Προς πώληση είναι ο Μακέντα, ο Αγιούμπ ψάχνει ομάδα να φύγει, ο Μολό μπορεί αρχικά να έπαιξε με τον Μπόλονι, αλλά και αυτός για να φεύγει είναι, ο Μπεκ έχει ξεμείνει από την προηγούμενη χρονιά και αυτός είναι προς αποχώρηση, αλλά ο Μπόλονι θέλει να έρθουν παίκτες που θα επιλέξει αυτός, για να φτιάξει την ομάδα που θέλει αυτός.

Όλα αυτά δείχνουν, ότι και αυτή την φορά ο Παναθηναϊκός θα πάει σε έναν αριθμό μεταγραφών, που θα είναι μεγάλος για τον Γενάρη με τον κίνδυνο οι παίκτες, που θα έρθουν να πρέπει να πληρωθούν ,μετά από λίγο καιρό, όταν θα αποχωρήσουν με την έλευση του νέου προπονητή.

Με λίγα λόγια στο ίδιο έργο θεατές και χωρίς καμία τύχη για τον Παναθηναϊκό, που δεν μπορεί να ορθοποδήσει και να δώσει ελπίδα στον κόσμο του, που έχει βαρεθεί τόσα χρόνια να κάνει υπομονή , να μην βλέπει αποτελέσματα και να γίνονται συνέχεια τα ίδια λάθη.

Οπότε περιμένουμε έναν Γενάρη, που θα μοιάζει με… Αύγουστο μεταγραφικά για τον Παναθηναϊκό…


Με δύο αναρτήσεις του στα social media, ο γνωστός ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, Άρης Γάτας, εξέφρασε τις απορίες του αναφορικά με τους «ξαφνικούς τραυματισμούς» του «Τριφυλλιού» πριν από το ντέρμπι της Τούμπας, αλλά και με τα ρεπορτάζ για τον Σωκράτη Διούδη.

Συγκεκριμένα, ο Άρης Γάτας έγραψε αρχικά ότι… «ξαφνικά από την Παρασκευή και μετά και ενώ όλη την εβδομάδα πήγαιναν ρολόι τα πάντα ο Παναθηναϊκός αποδεκατίστηκε και εμφανίστηκε με διαφορετική ενδεκάδα στην Τούμπα.

Μέσα σε 48 ώρες παραμονή του ματς ο Κουρμπέλης τέθηκε νοκ – άουτ ενώ ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη – άγνωστο γιατί – καθώς όπως γνωρίζαμε το πρόβλημα του από πριν ήταν γνωστό. Ο Ζαγαρίτης την Παρασκευή ξαφνικά έμεινε εκτός τραυματίας, ο Διούδης κάτι έγινε ξαφνικά πριν την έναρξη του αγώνα και έμεινε στον πάγκο, ο Αλεξανδρόπουλος ενώ αναφέρθηκε με πρόβλημα στους προσαγωγούς πριν το ματς, μπήκε δέκα λεπτά έπαιξε πράγμα αδιανόητο για κάποιον που έχει θέμα στους προσαγωγούς…

Δεν υπονοώ κάτι ούτε θέλω να αφήσω καμία αιχμή, αλλά αυτό είναι το ρεπορτάζ της βραδιάς και όχι οι αμπελοφιλοσοφίες που ακούμε, γιατί τόσους ξαφνικούς τραυματισμούς παραμονή αγώνα και χωρίς να είναι θετικοί στον κορονοϊό που θα δικαιολογούνταν να μην παίζουν ξαφνικά, δεν πρέπει να είχε ξανά στην ιστορία του ο Παναθηναϊκός», συμπληρώνοντας στη συνέχεια τα εξής:

«Ο Παναθηναϊκός θα εξετάσει λέει το «ρεπορτάζ» το ενδεχόμενο να βρει άλλο τερματοφύλακα καθώς το πρόβλημα του Διούδη (στη μέση λένε ότι αντιμετωπίζει – λουμπάγκο μάθαμε στην αρχή ότι έπαθε στην Τούμπα και δεν κατάφερε να ξεκινήσει).

Μάλιστα… Ας υποθέσουμε ότι ο Διούδης, ο μέχρι χτες βασικός γκολκίπερ της ομάδας και διεθνής έχει θέμα σοβαρό με την μέση του ενώ παίζει κανονικά ή με δυσκολία καιρό τώρα, έχει λογική αυτό που του κάνουν από χτες;

Είναι δεοντολογικά σωστό και περιποιεί τιμή στην ιστορία, το κύρος, το πρεστίζ και το διαμέτρημα για μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό, επικοινωνιακά να τον εκθέτει έτσι βγάζοντας στη φόρα ένα θέμα τραυματισμού του μετά από ένα ματς που δεν έπαιξε;

Ποια ομάδα θα πάρει αύριο μεταγραφή τον Διούδη και πόσο ζημιά στην καριέρα του κάνουν αν πράγματι έχει τόσο σοβαρό θέμα στη μέση που τους κάνει να σκέφτονται να πάρουν άλλον και το δημοσιοποιούν μετά από ένα ματς που ξαφνικά δεν έπαιξε; Ενώ μέχρι χτες έπαιζε κανονικά, ξαφνικά μετα την Τούμπα από εδώ και πέρα το πρόβλημα αυτό δεν θα του επιτρέπει να παίζει και ψάχνουν άλλον σύμφωνα με τα «ρεπορτάζ»; Θα υπάρχει δηλαδή ψυχικά Διούδης τερματοφύλακας πλέον για τον Παναθηναϊκό;

Τι σκοπιμότητα έχει να μάθουμε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα της Τούμπας ότι ο Διούδης είναι υπ’ ατμόν για ένα θέμα τραυματισμού; Είναι τόσο σοβαρό δηλαδή το πρόβλημα που δεν μπορεί να επανέλθει άμεσα και θα ψάξουν άλλον τερματοφύλακα αυτές τις μέρες;

25 χρόνια φέτος στο ρεπορτάζ έχω μερικούς φανατικούς εχθρούς αλλά πολλούς ορκισμένους φίλους… Την καλησπέρα μου σε όλη την παρέα»!

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact