ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Στο Ιόνιο για διακοπές ο Roberto Cavalli

Στην πανέμορφη Ιθάκη ήδη αναδίδεται ένα φινετσάτο ιταλικό άρωμα με μοδάτες… αποχρώσεις, καθώς εκεί βρίσκεται ο διάσημος σχεδιαστής Ρομπέρτο Καβάλι, που τον επιλέγουν εκατοντάδες διάσημες ηθοποιοί, τραγουδίστριες και διεθνείς celebrities που φιγουράρουν με τις δημιουργίες του στα κοσμικά περιοδικά, μεταξύ των οποίων η Beyonce, η Shakira και η Madonna!

O Ιταλός μετρ του ντιζάιν αρμενίζει, μαζί με τους δικούς του ανθρώπους, το Ιόνιο πέλαγος με το εντυπωσιακό μαύρο bat-zodiac «Freedom». Μετά το γραφικό Κιόνι με τα στενά σοκάκια και τις ψαροταβέρνες μπροστά στη θάλασσα, βρέθηκε χθες το πρωί στο αρχοντικό λιμάνι του νησιού, το Βαθύ, προκειμένου να φωτογραφηθεί μπροστά από το άγαλμα του βασιλιά Οδυσσέα, αλλά και να θαυμάσει το ιστορικό Λαζαρέτο, το μικρό νησί που βρίσκεται μέσα στην… αγκαλιά του λιμανιού.

Από την πρώτη κιόλας μέρα που ο σχεδιαστής μόδας αποφάσισε μαζί με τη νεαρή σύντροφό του και γνωστή φωτογράφο Σάντρα Μπέργκαν, την κόρη του Κριστιάνα και τη μόλις δύο ετών εγγονή του να επισκεφτούν με τη σύγχρονη «κιβωτό» του τη χώρα μας μοιράζεται συνεχώς φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram, όπου κατά χιλιάδες σχολιάζουν με τα πιο κολακευτικά λόγια τις ομορφιές της Ελλάδας, με τους περισσότερους να επιθυμούν να την επισκεφτούν μέσα στο επόμενο διάστημα.

Ετσι, φωτογραφίες του Ρομπέρτο Καβάλι από το πανέμορφο Φισκάρδο της Κεφαλλονιάς, το Σιδάρι και την Κασσιόπη της Κέρκυρας, τον Αγιο Ιωάννη και τον Αγιο Νικήτα της Λευκάδας, αλλά και τους Παξούς κάνουν τον γύρο του διαδικτύου διαφημίζοντας τις ομορφιές του Ιονίου πελάγους.

Μάλιστα με τον τρόπο αυτό ο σχεδιαστής απαντά και όσους βιάστηκαν να πουν ότι είναι απογοητευμένος από τη χώρα μας μετά την παρεξήγηση που σημειώθηκε στο λιμάνι των Παξών, όταν χωρίς να τον ενημερώσει κανείς έδεσε το φουσκωτό του σε σημείο όπου δεν επιτρεπόταν, με αποτέλεσμα επιχειρηματίας του νησιού να του επιτεθεί και να τον προσβάλει.

Μαζί του, εκτός από τις πιο αγαπημένες γυναίκες της ζωής του, την κόρη του, την εγγονή και τη νεαρή σύντροφό του, ταξιδεύουν και τα τρία σκυλιά του, καθώς και οι δύο μεγάλοι λευκοί παπαγάλοι τους οποίους περιποιείται ο ίδιος καθημερινά. Μέσα από το φωτογραφικό άλμπουμ ο σχεδιαστής φαίνεται να περνά αξέχαστες στιγμές στη χώρα μας απολαμβάνοντας το θαλάσσιο μπάνιο, το jet ski και την ηλιοθεραπεία πάνω στο 22 μέτρων μήκους και 5 μέτρων πλάτους σκάφος του, που η εσωτερική του διακόσμηση φέρει αποκλειστικά και μόνο την υπογραφή του, με μοντέρνα έπιπλα και υφάσματα, τα οποία το έχουν μετατρέψει σε σωστό θαλάσσιο «παλάτι».

Στο blog του μάλιστα, θέλοντας να σχολιάσει τις διακοπές του στην Ελλάδα, ο Ρομπέρτο Καβάλι έγραψε πως το Ιόνιο πέλαγος τον έχει εμπνεύσει τόσο πολύ που η επόμενη καλοκαιρινή του κολεξιόν για το 2015 θα είναι επηρεασμένη από το βαθύ μπλε της θάλασσας, που «δένει» τέλεια με το γαλάζιο του ουρανού και το εκτυφλωτικό λευκό των κτιρίων.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact