ΚΟΣΜΟΣ

Στο νοσοκομείο μετά από περίεργα «παιχνίδια» με μπουκάλι

Ένα λίγο διαφορετικό και ομολογουμένως σπάνιο περιστατικό, κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν γιατροί στο νοσοκομείο Ιμάμ Χομεϊνί, στο Ιράν, αφαιρώντας από τον πρωκτό 50χρονου άνδρα, ένα μπουκάλι νερού 19 εκατοστών.

Σύμφωνα με την «Daily Mail», ο 50χρονος, φοβήθηκε τόσο πολύ την αντίδραση της συζύγου του, που καθυστέρησε να ζητήσει βοήθεια για τρεις ολόκληρες ημέρες. Η γυναίκα, τον μετέφερε στο νοσοκομείο, επειδή ανησυχούσε γιατί δεν έτρωγε, αλλά και για τα σοβαρά προβλήματα δυσκοιλιότητας που αντιμετώπιζε.

Μάλιστα, ο άνδρας δεν είπε στους γιατρούς ότι το πρόβλημα οφείλονταν στο ότι είχε μέσα του ένα μπουκάλι των 250ml. Το εντόπισαν μόνο όταν τον έστειλαν για αξονική τομογραφία. Γράφοντας στο περιοδικό «Clinical Case Reports», οι γιατροί είπαν ότι δεν ήθελε να αποκαλύψει ότι είχε βάλει το αντικείμενο μέσα του λόγω «αμηχανίας, φόβου και ντροπής, προς τη σύζυγό του».

Όπως αναφέρει η έκθεση των γιατρών, ο 50χρονος είχε σπρώξει πρώτα το κάτω μέρος του μπουκαλιού μέσα, ώστε να μπορεί να το βγάλει πιάνοντας το πάνω μέρος. Δυστυχώς, δεν μπόρεσε να βγάλει το αντικείμενο, αφήνοντας το πλαστικό μπουκάλι σφηνωμένο βαθιά μέσα στο παχύ έντερό του.

Χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση για να αφαιρεθεί το μπουκάλι

Ο άνδρας, ο οποίος έχει ιστορικό κατάθλιψης, μεταφέρθηκε αμέσως στο χειρουργείο και του χορηγήθηκε αναισθησία για να του αφαιρέσουν το μπουκάλι από το ορθό. Οι χειρουργοί προσεκτικά και αργά, όπως γράφει η «Daily Mail», έσυραν το μπουκάλι και δεν υπήρξε ρήξη ή αιμορραγία.

Μετά από τρεις ημέρες στο νοσοκομείο, ο άνδρας έλαβε εξιτήριο και παραπέμφθηκε σε ψυχιατρική κλινική. Ένα μήνα μετά τη δοκιμασία του, ο άνδρας φέρεται να μην έχει υποστεί περαιτέρω προβλήματα και δεν έχει κανένα πρόβλημα με τις κινήσεις του εντέρου του.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact