ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Στο στόχαστρο Τούρκων πρακτόρων ο Ιβάν Σαββίδης για τη ΣΕΚΑΠ – Συγκλονιστικές αποκαλύψεις

Στο στόχαστρο Τούρκων πρακτόρων ο Ιβάν Σαββίδης για τη ΣΕΚΑΠ που την «βλέπουν» ως τρόπαιο της οικονομικής διείσδυσής τους στη Θράκη.

Έντονο παρασκήνιο έχει στηθεί στη ΣΕΚΑΠ στην «πλάτη» του Ιβάν Σαββίδη, γράφει η εφημερίδα «Δημοκρατία», η οποία αναφέρει ότι τουρκόφιλοι κύκλοι της Θράκης, οι οποίοι είχαν πολεμήσει με νύχια και με δόντια, ώστε να μην πωληθεί η εταιρία στον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ, δημιουργούν εχθρικό κλίμα εντός και εκτός της ΣΕΚΑΠ, ως μοχλό πίεσης στον Ιβάν Σαββίδη.

Σύμφωνα με πηγές της «Δημοκρατίας», στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεσπάσει εμφύλιος, καθώς ναι μεν η γραμμή του κόμματος φαίνεται να εκτιμά και να βοηθά τον Σαββίδη, ωστόσο συγκεκριμένοι βουλευτές και πολιτευτές του κόμματος στη Θράκη δείχνουν έντονη δυσαρέσκεια και «πριονίζουν» την ευρυθμία της επιχείρησης.

Μάλιστα, προτού ο Σαββίδης πάρει την εταιρία ύστερα από παράκληση του Αντώνη Σαμαρά, προωθούταν η πώλησή της αντί πινακίου φακής από τα ίδια πρόσωπα σε τουρκόφιλο επιχειρηματία που δραστηριοποιείται έντονα στην περιοχή, ο οποίος δεν μπήκε στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015.

Πάντως, οι εργαζόμενοι στηρίζουν τον επιχειρηματία και βρίσκονται στο πλευρό του, ενώ γίνονται προσπάθειες να εξαλειφθούν τα ζιζάνια τόσο εντός της ΣΕΚΑΠ, που αφορά διάφορα πιόνια των Τούρκων πρακτόρων, όσο και εκτός της εταιρίας σε πολιτικό επίπεδο.

«Είναι απορίας άξιον πώς ο Αλέξης Τσίπρας συνεχίζει να στηρίζει συγκεκριμένα πρόσωπα στη Θράκη, τα οποία προκαλούν τόσο μεγάλο κακό. Υπάρχει ευρεία υποκινούμενη πολεμική στο πρόσωπο του Ιβάν Σαββίδη, καθώς τα καπνά και δη η ΣΕΚΑΠ αποτελούν διακαή πόθο συγκεκριμένου επιχειρηματία, που στηρίζεται σφόδρα από τους τουρκόφιλους κύκλους. Η εξαγορά από τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ χάλασε τα σχέδια των πρακτόρων της ημισελήνου, που έβλεπαν τη ΣΕΚΑΠ ως τρόπαιο της οικονομικής διείσδυσής τους στην περιοχή» σχολιάζει πηγή της εφημερίδας «Δημοκρατία».

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact