ΠΑΡΑΞΕΝΑ

To στοιχειωμένο ξενοδοχείο στη Νέα Υόρκη που πριν μπεις… υπογράφεις συμφωνητικό!

Το ξενοδοχείο Shanley, που βρίσκεται στο Napanoch της Νέας Υόρκης, είναι προφανώς τόσο στοιχειωμένο ώστε οι επισκέπτες oλοκληρώσουν το check in μόνο αφού υπογράψουν ένα συμφωνητικό.

Το ξενοδοχείο χτίστηκε το 1845 και γρήγορα έγινε διάσημο μέχρι που πήρε φωτιά το 1895. Το ξενοδοχείο ξαναχτίστηκε και τελικά αγοράστηκε από τον James Shanley το 1906. Προστέθηκε μια αίθουσα μπόουλινγκ, αίθουσα μπιλιάρδου και κουρείο. Αν και οι Shanleys ήταν δημοφιλείς και επιτυχημένοι στην πόλη για τις επιχειρήσεις τους, η οικογένεια είχε μια σειρά από κακοτυχίες που θα έριχναν μια σκοτεινή σκιά πάνω από το Shanely Hotel για πάντα. Η κυρία Shanley είχε τρία παιδιά και τα έχασε όλα, ένα προς ένα, λίγο μετά τη γέννα.

Επιπλέον, η κόρη του κουρέα που προσλήφθηκε για να δουλέψει εκεί, είχε ένα φρικτό ατύχημα – έπεσε στο πηγάδι και βρήκε ακαριαίο θάνατο!

Σήμερα το ξενοδοχείο ανήκει στην οικογένεια Nicosia, έχει αποκατασταθεί πλήρως στην αρχική του κατάσταση και είναι και πάλι αγαπημένος τουριστικός προορισμός. Ωστόσο η αρχική σελίδα της ιστοσελίδας τους, προειδοποιεί για τη στοιχειωμένη ιστορία του μέρους και περιγράφει λεπτομερώς το γεγονός ότι η μεταφυσική δραστηριότητα μπορεί να υπάρξει και πιθανότατα θα τη βιώσουν εκεί οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας. Έχουν μέχρι και ξεναγούς για να κάνουν την εμπειρία πιο ισχυρή!

Οι επισκέπτες έχουν ισχυριστεί ότι βλέπουν κουνιστές καρέκλες να κουνιούνται μόνες τους, ακούν παράξενους θορύβους και αισθάνονται γρήγορες αλλαγές στη θερμοκρασία δωματίου.

Μια γυναίκα που ονομάζεται Dominique M. που έμεινε στο ξενοδοχείο το 2015 άφησε μια ανασκόπηση της εμπειρίας της στο Yelp λέγοντας: «Nαι! Οι πόρτες θα κλείσουν μόνες τους, οι καρέκλες θα κουνηθούν, και περίεργοι ήχοι θα σε ταράξουν».

Άλλη επισκέπτρια έγραψε: «Ήταν ένα όνειρο μου να συναντήσω πνεύματα, να προσπαθήσω να πάρω κάποιες απαντήσεις στα μεγάλα ζητήματα της ζωής και των ψυχών. Έφυγα με μια αίσθηση ηρεμίας, αισθάνθηκα σαν να έχω πάρει σίγουρα κάποιες απαντήσεις.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact