AUTO-MOTO

Ο στόλος των χρυσών αυτοκινήτων «θάμπωσε» το Λονδίνο

Κάποιοι όταν ταξιδεύουν νοικιάζουν ένα αυτοκίνητο για «να κάνουν τη δουλειά τους». Άλλοι, όπως ο κάτοχος των παρακάτω αυτοκινήτων, εκμεταλλεύεται την ευκαιρία του ταξιδιού για να επιδείξει ακόμα μια φορά τα εντυπωσιακά οχήματά του.

Ο επισκέπτης του Λονδίνου, που λέγεται πως είναι Σαουδάραβας, σύμφωνα με τη Daily Mail, έφτασε το Σαββατοκύριακο στη βρετανική πρωτεύουσα μαζί με το «στόλο» των χρυσών αυτοκινήτων του που εκτιμάται πως έχουν αξία που πλησιάζει το 1,5 εκατ. ευρώ.

Ο στόλος περιλαμβάνει μεταξύ άλλων μια Mercedes G63 αξίας 470.000 ευρώ, μια Bentley Flying Spur αξίας 280.000 ευρώ, μια Rolls-Royce 445.000 ευρώ και μια Lamborghini Aventador SV παρόμοιας αξίας.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, σηματοδοτούν την έναρξη της σεζόν των supercar στην πόλη, τότε που ζάπλουτοι Άραβες την επισκέπτονται με τα πολυτελή και υπέρλαμπρα αυτοκίνητά τους.

Πάμπλουτοι από το Κουβέιτ, τη Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα είναι συνήθως εκείνοι που «διαγωνίζονται» στην επίδειξη υπερπολυτελών οχημάτων.

Ο στόλος των χρυσών αυτοκινήτων «θάμπωσε» το Λονδίνο - Εικόνα Ο στόλος των χρυσών αυτοκινήτων «θάμπωσε» το Λονδίνο - Εικόνα1 Ο στόλος των χρυσών αυτοκινήτων «θάμπωσε» το Λονδίνο - Εικόνα2 Ο στόλος των χρυσών αυτοκινήτων «θάμπωσε» το Λονδίνο - Εικόνα3 Ο στόλος των χρυσών αυτοκινήτων «θάμπωσε» το Λονδίνο - Εικόνα4 Ο στόλος των χρυσών αυτοκινήτων «θάμπωσε» το Λονδίνο - Εικόνα5 Ο στόλος των χρυσών αυτοκινήτων «θάμπωσε» το Λονδίνο - Εικόνα6 Ο στόλος των χρυσών αυτοκινήτων «θάμπωσε» το Λονδίνο - Εικόνα7

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact