ΕΛΛΑΔΑ

Στον εισαγγελέα Εφετών ο δήμαρχος Χαλανδρίου -Δεν παρέδωσε στοιχεία για τον επανέλεγχο των συμβάσεων

Κλήση, προκειμένου να εμφανισθεί στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου, στις 10.30 το πρωί, παρέλαβε το μεσημέρι της Παρασκευής ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος. Ο δήμαρχος καλείται να «εξετασθεί ανωμοτί και να παράσχει εξηγήσεις» για την υπόθεση της άρνησης παράδοσης στοιχείων για τον επανέλεγχο των συμβάσεων από ορισμένου σε αορίστου χρόνου και για την αξιολόγηση.

Ο δήμαρχος Χαλανδρίου ήταν αυτός που «πρωτοστάτησε» στη συγκροτημένη εναντίωση των 20 δημάρχων της χώρας στην αξιολόγηση και τον επανέλεγχο των συμβάσεων -αφού όπως σημειώνεται από στελέχη της δημαρχιακής αρχής- έχουν σαν τελικό στόχο τη συμπλήρωση των 6.5000 απολύσεων που έχει θέσει ως στόχο ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης.

Της κλητεύσεως είχε προηγηθεί ακύρωση από τον Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης της ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Χαλανδρίου για άρνηση της αξιολόγησης και του επανελέγχου.
Ο δήμαρχος κατηγορείται και για απείθεια και παράβαση καθήκοντος.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact