ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στον εισαγγελέα Χαϊκάλης –Καμμένος

Το κατώφλι του εισαγγελέα θα περάσουν και αύριο το πρωί ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ Π. Παναγιωτόπουλος και ο βουλευτής Παύλος Χαικάλης λίγες ώρες μετά τις εξηγήσεις του Γιώργου Αποστολόπουλου.

Ο εισαγγελέας Παναγιωτόπουλος που διενεργεί την έρευνα έκρινε απαραίτητο να καλέσει και πάλι για διευκρινήσεις τους δυο πρωταγωνιστές στην υπόθεση της καταγγελίας για απόπειρα χρηματισμού του βουλευτή των ΑΝΕΛ.
Θεωρείται πολύ πιθανό ο Παύλος Χαικάλης να εξεταστεί και κατ αντιπαράσταση με τον Γ. Αποστολόπουλο ενώ δεν αποκλείεται ο τελευταίος να κληθεί εκ νέου σε συμπληρωματικές εξηγήσεις.

Ο Γιώργος Αποστολόπουλος φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες να υποστήριξε στον εισαγγελέα ότι οι πρώτες νύξεις για χρήματα είχαν γίνει από τον Παύλο Χαϊκάλη κι εκείνος πήρε πρωτοβουλία θέλοντας να καταδείξει, όπως φέρεται να ισχυρίστηκε, οτι ο βουλευτής ήταν ηθικά ευάλωτος και ανέντιμος να τον καταγγείλει.

Μάλιστα φέρεται να είπε στον εισαγγελέα οτι υπάρχουν στοιχεία από την επίμαχη συνάντηση που μπορούν να αποδείξουν την αλήθεια των ισχυρισμών του υπονοόντας ότι υπάρχει και άλλο βίντεο. Ισχυρίστηκε επίσης οτι κανείς δεν κρύβεται από πίσω του, οτι δεν έχει προϊστάμενο καθώς αυτός είναι ελεύθερος επαγγελματίας και όλα έγιναν με αποκλειστικά δική του πρωτοβουλία. Όσων αφορά το επίμαχο οπτικοακουστικό υλικό που έχει καταθέσει ο Παύλος Χαϊκάλης, η υπεράσπιση Αποστολόπουλου ζήτησε από τον εισαγγελέα να μην γίνει καμία απολύτως χρήση καθώς πρόκειται για παράνομο υλικό προϊόν τέλεσης κακουργήματος.

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact