ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ οι Πειραιώτες…

Θέση στους «16» του Europa League έκλεισαν οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι ηττήθηκαν 2-1 από την PSV αλλά το «χρυσό» τέρμα του Αχμέντ Χασάν στο 88’ έδωσε το «εισιτήριο» στους Πειραιώτες.

Οι Ερυθρόλευκοι δεν μπήκαν καλά στο ματς και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0, με τον Ζαχάβι να σκοράρει δύο φορές (23′, 44′).

Ο Καμαρά στο 50′ και ο Φορτούνης στο 78′ έστειλαν την μπάλα στο δοκάρι και όταν όλα έδειχναν να έχουν χαθεί, ήταν η ώρα του Αχμέντ Χασάν. Ο Αιγύπτιος μπήκε στο ματς ως αλλαγή στο 79′ και στο 88′ πέτυχε το γκολ που έκρινε την πρόκριση με κοντινή προβολή!

Έτσι παρατάχθηκαν

Ο Ολυμπιακός του Πέδρο Μαρτίνς παρατάχθηκε στο γήπεδο με σχηματισμό 4-3-3. Ο Σα ήταν κάτω από τα δοκάρια, με τους Λαλά, Μπα, Σεμέδο και Ρέαμπτσιουκ στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά. Εμβιλά, Μπουχαλάκης και Καμαρά αποτέλεσαν την τριάδα του κέντρου, ο Μπρούμα ήταν στο αριστερό άκρο, ο Βαλμπουενά στο δεξί και ο Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης.

Με 3-5-2 αγωνίστηκε η Αϊντχόφεν του Ρόγκερ Σμιντ. Τερματοφύλακας ο Εμβογκό, τριάδα στην άμυνα με Τέζε, Μποσκαλί, Φιερχέφερ, δεξί μπακ-χαφ τον Ντάμφρις και αριστερό τον Μαξ. Ροσάριο, Τόμας και Γκέτσε κινήθηκαν στον άξονα, με τους Μάλεν και Ζαχάβι να συνθέτουν το επιθετικό δίδυμο.

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ (Ρόγκερ Σμιντ): Εμβογκό, Τέζε, Μποσκαρλί, Φιργκέφερ, Ντάμφρις, Ροζάριο, Τόμας (90′ Φερτέσεν), Γκέτσε (90′ Μάουρο Ζούνιορ), Μαξ, Ζάχαβι, Μάλεν.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Λαλά (79′ Ανδρούτσος), Ρέαμπτσιουκ, Σεμέδο, Μπα, Εμβιλά, Μπουχαλάκης (46′ Μασούρας), Καμαρά, Βαλμπουενά (46′ Φορτούνης), Μπρούμα (79′ Χασάν), Ελ Αραμπί (90′ Παπασταθόπουλος).

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact