ΕΛΛΑΔΑ

Στους 43 ο αριθμός των νεκρών στην Ελλάδα – Κατέληξαν ακόμη δύο άτομα

Στους 43 έφθασε ο αριθμός των νεκρών από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, ακόμη δύο ασθενεί κατέληξαν το μεσημέρι της Δευτέρας από τις επιπλοκές της νόσου.

Στους 43 έφθασε ο αριθμός των νεκρών από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, ακόμη δύο ασθενεί κατέληξαν το μεσημέρι της Δευτέρας από τις επιπλοκές της νόσου.

Πρόκειται για έναν άνδρα 58 ετών ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη με υποκείμενα νοσήματα, καθώς επίσης και για ακόμη έναν ασθενή αγνώστων λοιπών στοιχείων που νοσηλευόταν και αυτός σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Επίσης έγινε γνωστό νωρίτερα, ότι τα ξημερώματα εξέπνευσε ένας 61χρονος από την Ξάνθη, που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Νωρίτερα, έγινε γνωστό πως σήμερα το πρωί έφυγε από τη ζωή ένας 54χρονος από την Καστοριά που νοσηλευόταν επί μια εβδομάδα διασωληνωμένος στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή είχαν χάσει τη ζωή τους άλλοι επτά άνθρωποι στην Ελλάδα με τελευταία μια 79χρονη από τη Λέσβο που είχε εισαχθεί για νοσηλεία το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης με σοβαρά υποκείμενα νοσήματα.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τον χθεσινό απολογισμό του εκπροσώπου του υπουργείου Υγείας Σωτήρη Τσιόδρα, τα επιβεβαιωμένα κρούσματα ανέρχονται σε 1.156. Τα περισσότερα από αυτά έχουν καταγραφεί στην Αττική. 69 από τους ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε μονάδες εντατικής θεραπείας.

Από το Σάββατο μέχρι την Κυριακή καταγράφηκαν 6 νέοι θάνατοι.

Συνολικά, στη χώρα μας 39 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τον κορωνοϊό, ο μέσος όρος ηλικίας των οποίων ήταν τα 71 έτη. Από αυτούς, οι 29 ήταν άντρες και οι εννέα γυναίκες. Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα 15.150 τεστ για την ανίχνευση του κορωνοϊού.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact