ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ-ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Strati: Το πρώτο 3D εκτυπωμένο αυτοκίνητο είναι γεγονός [Εικόνες Βίντεο]

Strati 3D printed car: Το πρώτο 3D εκτυπωμένο αυτοκίνητο είναι γεγονός.

Το αυτοκίνητο που γεννήθηκε από ένα εκτυπωτή, είναι γνωστό σαν Strati. Εντελώς δημιουργημένο από ένα 3D εκτυπωτή και το πρώτο του είδους του.

Η μηχανή του σχεδιάστηκε και προσαρμόστηκε με τέτοιο τρόπο, ούτως ώστε να μπορεί να την κατασκευάσει ένας 3D εκτυπωτής.

Το επαναστατικό αυτοκίνητο συναρμολογήθηκε και δοκιμάστηκε στο International Manufacturing Technology Show (IMTS) του Chicago πριν από λίγες εβδομάδες.

Η εταιρεία (Local Motors) πίσω από το αυτοκίνητο, αμέσως μετά το μετέφερε στη Νέα Υόρκη (χθες Τρίτη) για μια παρουσίαση test drive.

Το Strati της Local Motors μπορεί να πιάσει μέχρι και τα 50 μίλια την ώρα, και τα πρώτα μοντέλα θα αρχίσουν να πωλούνται κάποια στιγμή μέσα στους επόμενους 12 μήνες. Υπάρχουν ζώνες ασφαλείας και δεν έχει αερόσακους. Η εταιρεία αναφέρει ότι σχεδιάζει να κατασκευάσει αυτοκίνητα δρόμου για το επόμενο έτος που θα κοστίζουν περίπου 18,000 δολάρια.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact