ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στυλιανίδη, «Χαρδαλιά» θα λέτε και θα κλαίτε…

Χαρδαλιά θα λέτε και θα κλαίτε!

Ελλάδα, μια υπέροχη χώρα. Όλα λειτουργούν άψογα. Από το κράτος μέχρι και τους ιδιώτες, όλα λάμπουν, όλα δουλεύουν ρολόι. Το καταλάβαμε αυτό μόλις μας επισκέφτηκε η κακοκαιρία «Ελπίς» άλλωστε. Σιγά, εγκλωβίστηκαν κάποιοι στην Αττική Οδό, πώς κάνετε έτσι; Θα τους δώσουμε από 2000 ευρώ στον καθένα, θα παίξουμε το παιχνιδάκι των ευθυνών και όλα καλά.

Ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης, κατά την ενημέρωση για την εξέλιξη της κακοκαιρίας «Ελπίδα» και τα σοβαρά προβλήματα που προκάλεσε κατηγόρησε ευθέως (και σωστά) την Αττική Οδό για το κυκλοφοριακό κομφούζιο όμως δεν αναφέρθηκε πουθενά στις ευθύνες που απέτυχε να τηρήσει τις δεσμεύσεις του…Στυλιανίδη «Χαρδαλιά» θα λέτε και θα κλαίτε.

Η Ενημέρωση της Πολιτικής Προστασίας για τους Οδηγούς

Οχήματα της Πολιτικής Προστασίας θα είναι διαθέσιμα από σήμερα και για όσες μέρες χρειαστεί στους οδηγούς στο Δαχτυλίδι στη Λ. Κηφισίας για τη μεταφορά τους και την ανάκτηση των οχημάτων τους από την Αττική Οδό.

Πρόκειται για οχήματα, τύπου μίνι-λεωφορεία, τα οποία θα βρίσκονται στο σημείο και σε συνεχή δρομολόγια από τις 9 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα θα είναι στη διάθεση των οδηγών ώστε να τους μεταφέρουν για να ανακτήσουν τα οχήματά τους.

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact