ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Συγκλονίζει γνωστός ηθοποιός: Χάσαμε μια κόρη στον 5ο μήνα της κύησης

Ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον γάμο του και την πρόωρη διακοπή της εγκυμοσύνης της συζύγου του πριν από αρκετούς μήνες.

Μετά από τεσσεράμισι χρόνια σχέσης αποφάσισε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του. «Ο γάμος έγινε στη Ναύπακτο, στον Παλιόπυργο, που είναι το χωριό του πατέρα της Γιώτας. Έγινε εκεί γιατί το είχε τάξει στο συχωρεμένο τον πατέρα της. Του είχε πει, όταν ζούσε, ότι όταν παντρευτεί, θα κάνει εκεί το γάμο της. Ο πεθερός μου «έφυγε» 6 μήνες πριν τη γνωρίσω. Πραγματοποιήθηκε η υπόσχεση που είχε δώσει στον πατέρα της» τόνισε ο Σταύρος Νικολαΐδης στο Λοιπόν.

Πόσο καιρό σου πήρε η προετοιμασία του γάμου σου; «Δύο μήνες ασχολήθηκα με το γάμο. Αυτός ήταν ο χρόνος που έτρεξα για να γίνουν όλα όπως τα θέλαμε. Είχα αναλάβει τα πάντα. Εκεί που έγινε ο γάμος ήταν ένα ωραίο μέρος, επάνω στο βουνό. Το τραπέζι έγινε δίπλα στην εκκλησία. Εκεί δεν υπήρχε κέντρο για να γίνει μετά το τραπέζι. Είχαμε 560 άτομα. Αν ζούσε ο πεθερός μου, δεν θα κουνούσαμε ούτε το δαχτυλάκι μα5ς, γιατί ήταν ένας δραστήριος άνθρωπος και πολύ αγαπητός. Για τον πρώτο του γιο είχε οργανώσει γάμο για 1.000 άτομα!»

Είχες άγχος; «Η διαδικασία είχε πάρα πολύ άγχος και κούραση, σωματική και ψυχική, διότι για τα πάντα ήμουν υπεύθυνος, βοηθούσαν βέβαια τα αδέρφια μας και οι φίλοι. Έπρεπε στο χώρο που έγινε το γλέντι να μεταφερθούν τραπέζια, καρέκλες, σερβίτσια. Όλα μεταφέρθηκαν από εμάς και από εμάς επιστράφηκαν. Μπομπονιέρες δεν είχαμε τις κλασικές, είχαμε πολύ ωραία κουφέτα, τα οποία είχαμε φτιάξει χωνάκια από χρωματιστά χαρτόνια, μαζί με φίλους που είχαν έρθει από το σπίτι και τα βάζαμε μέσα. Τα χρώματα του γάμου ήταν λαδί και εκρού. Είχε θέμα την ελιά. Τα τραπεζομάντιλα ήταν στημένα μια σειρά λαδί και μια εκρού. Αυτό ήταν φτιαγμένο και διακοσμημένο όλο από μένα. Επάνω στα τραπέζια υπήρχαν διακοσμητικά κηροπήγια στο αντίθετο χρώμα, ανάλογα με το τραπεζομάντιλο.»

Σκέφτεστε να κάνετε γρήγορα παιδάκι; «Ναι, αμέσως θα βάλουμε μπροστά, γιατί το χειμώνα «χάσαμε» ένα παιδάκι και στεναχωρηθήκαμε. Η Γιώτα ήταν 5 μηνών έγκυος και το μωρό ήταν κοριτσάκι. Ανυπομονούσε να ξεκινήσουμε πάλι, αλλά πριν από το γάμο δεν γινόταν με τίποτα, δεν θέλαμε να έχει τίποτα ιστορίες… Περιμέναμε να γίνει ο γάμος, να ηρεμήσουμε, για να ξαναβάλουμε μπροστά.»

nikolaidis_386_107004

Πηγή: govastileto.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact