ΕΛΛΑΔΑ

Συνάντηση Βενιζέλου – Μώραλη για τα προβλήματα του Πειραιά

Ότι θα σταθεί αρωγός για την επίλυση όλων των προβλημάτων δηλώνει ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος – Σε ό,τι αφορά στο θέμα των Δικαστηρίων Πειραιά, επανέλαβε τη θέση του για την παραμονή τους εντός των διοικητικών ορίων της πόλης

Με τον αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο συναντήθηκε σήμερα ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, στην οποία παρέστησαν ο υφυπουργός  Ανάπτυξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Καρύδης, ο κ. Μώραλης ενημέρωσε ενδελεχώς τον κ. Βενιζέλο για όλα τα μεγάλα θέματα του Δήμου Πειραιά.

Σε δήλωσή του ο Γιάννης Μώραλης τόνισε: «Ενημέρωσα τον αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο για το σύνολο των σημαντικών θεμάτων που αφορούν στον Δήμο Πειραιά.

Ο κ. Βενιζέλος άκουσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα θέματα αλλά και τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη μας, τονίζοντας ότι θα σταθεί αρωγός για την επίλυσή τους. Σε ό,τι αφορά στο θέμα των Δικαστηρίων Πειραιά, επανέλαβε τη θέση του για την παραμονή τους εντός των διοικητικών ορίων της πόλης.
Πηγή: Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact