ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 11 το πρωί στις 3 Αυγούστου στην Ερμού

Νέα κινητοποίηση προαναγγέλλει το Συντονιστικό Δράσης ενάντια στην κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας, το οποίο τονίζει μέσω ανακοίνωσής του πως «ούτε 52 ούτε και 7, καμία Κυριακή τα μαγαζιά ανοικτά», αλλά και ότι «ποτέ δουλειά την Κυριακή: Δεν δουλεύουμε – δεν ψωνίζουμε». Για το λόγο αυτό προγραμματίζει συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Κυριακή, 3 Αυγούστου, στις 11.00 το πρωί στην Ερμού.

Όπως σημειώνει, «η συμμετοχή στους απεργιακούς αντικαταναλωτικούς αποκλεισμούς τις Κυριακές αποτελεί σημαντική μάχη κόντρα στη λεηλασία της ζωής μας, στον καθεστωτικό συνδικαλισμό, αλλά κυρίως αποτελεί συνέχιση του ταξικού αγώνα ενάντια στη λεηλασία των εργατικών δικαιωμάτων και τον κοινωνικό εκφασισμό».

«Είναι πράξη αντίστασης στην προσπάθεια των μηχανισμών εξαπάτησης να επιβάλουν σαν πανηγύρι την κανιβαλική καταναλωτική εξαθλίωση. Καλούμε όλους τους εργαζομένους να ακολουθήσουν τον δρόμο του αγώνα, τον οποίο επέλεξαν οι συναδέλφισσες και οι συνάδελφοί τους, σπάζοντας, στην πράξη, την εργοδοτική τρομοκρατία. Συγκέντρωση: Κυριακή 3 Αυγούστου, 11.00πμ, Ερμού και Κορνάρου».
Πηγή: protothema.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact