ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνέδριο και θέμα ηγεσίας στη Ν.Δ. θέτει ο Μιχελάκης

Θέμα ηγεσίας στη ΝΔ θέτει με άρθρο του στην εφημερίδα «Δημοκρατία» ο πρώην υπουργός και πρώην βουλευτής Επικρατείας της Ν.Δ. Γιάννης Μιχελάκης και αναφέρεται στο σημερινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.

Μεταξύ άλλων αναφέρει: «Οφείλουμε λοιπόν όλοι να αφουγκραστούμε την κοινωνία και να δώσουμε απαντήσεις. Και πρώτος οφείλει να το κάνει ο πρόεδρος του κόμματος: Δεν μπορεί στο καλό να λέμε “εγώ το έκανα” και στο κακό “φταίνε οι άλλοι”. Ετσι, άλλωστε, κινδυνεύουμε να πούμε στο τέλος πως… φταίει ο κόσμος και όχι εμείς! Και βέβαια δεν μπορούμε να κρυβόμαστε πίσω από μία προσμονή δικαίωσης της πολιτικής μας. Ούτε να επενδύουμε στην αποτυχία του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν θέλουμε αποτυχία της κυβέρνησης που θα σημαίνει την αποτυχία της χώρας».

«Παρά τις  παλινωδίες και τα λάθη του, ο  ΣΥΡΙΖΑ αυξάνει την απήχησή του, ενώ η Νέα Δημοκρατία βιώνει μια ιστορική κατρακύλα με τη διαφορά των δύο κομμάτων να εκτοξεύεται σε πρωτόγνωρα και δυσθεώρητα επίπεδα. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο ότι έχασε με 8,5 μονάδες διαφορά από το ΣΥΡΙΖΑ. Είναι ότι εξακολουθεί και μετεκλογικά να διευρύνεται η διαφορά. Και όλα αυτά είναι ανάγκη ν ατα δούμε άμεσα.  

Για πρώτη φορά μετά από μία τέτοια ήττα δεν έγινε καμία ουσιαστική κίνηση. Για πρώτη φορά ουδείς ανέλαβε τις ευθύνες του. Και ουδείς κατέθεσε δημόσια, επώνυμη και συγκεκριμένη πρόταση. Με αποτέλεσμα,  ο κόσμος που τα βλέπει όλα αυτά, ο κόσμος που βλέπει τη σιωπή από τη μια και την εσωκομματική μουρμούρα από την άλλη, να μας γυρνάει την πλάτη» αναφέρει.

«Το εσωκομματικό πεδίο είναι ανάγκη να ξεκαθαρίσει άμεσα. Εάν κάποιοι αμφισβητούν την ηγεσία του κόμματος, να το εκφράσουν ανοιχτά και ξεκάθαρα. ΤΩΡΑ! Εάν όχι να σιωπήσουν. Αυτό που σκέφτονται να το δηλώσουν ευθαρσώς στα όργανα του κόμματος και όχι σε τραπέζια και μυστικές συναντήσεις. Υπόγειες δράσεις και αντιδράσεις  το μόνο που πετυχαίνουν  είναι να μεγιστοποιούν την απαξίωση και τη φθορά της Παράταξης. Ας προχωρήσουμε λοιπόν σε ένα Έκτακτο Συνέδριο στο οποίο να συζητηθούν ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Και το θέμα της ηγεσίας. Δεν είναι θέμα ταμπού! Η ΝΔ είναι πάνω από πρόσωπα και προσωπικές στρατηγικές!» υπογραμμίζει.

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact