ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη την ώρα που πότιζε χασισόδεντρα

Έναν 23χρονο και έναν 25χρονο από την Αλβανία συνέλαβε η αστυνομία και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια ναρκωτικών ουσιών, παράβαση του τελωνειακού κώδικα και της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί, αξιοποιώντας πληροφορίες και στοιχεία που προέκυψαν από την έρευνα τους, εντόπισαν σε δύσβατη αγροτική περιοχή, στη Σταμνά Αιτωλοακαρνανίας, φυτεία με 47 δενδρύλλια κάνναβης.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου σε συνεργασία με αστυνομικούς της Τροχαίας Ναυπάκτου και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Αιτωλίας, έθεσαν σε επιτήρηση την φυτεία και χθες αργά το βράδυ, συνέλαβαν τον 23χρονο τη στιγμή που μετέβη για να ποτίσει τα δενδρύλλια.

Το ίδιο βράδυ εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου ο 25χρονος συνεργός του, στη Σταμνά Αιτωλοακαρνανίας. Σε σωματική έρευνα στους δράστες βρήκαν στον 23χρονο ένα κινητό τηλέφωνο και στον 25χρονο 585 ευρώ, τα οποία κατέσχεσαν.

Στη συνέχεια σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 23χρονου, βρέθηκαν δύο συσκευασίες με λαθραίο καπνό, συνολικού βάρους 405 γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν. Επίσης, όπως προέκυψε από τον έλεγχο των στοιχείων των δραστών, διαπιστώθηκε ότι ο 23χρονος είχε εισέλθει και διέμενε παράνομα στη χώρα, ενώ ο 25χρονος είχε παραβιάσει τον χρόνο παραμονής του.

Για την καλλιέργεια των φυτών οι δράστες χρησιμοποιούσαν ένα μεγάλο πλαστικό δοχείο που γέμιζαν με νερό, λάστιχα και μικρότερα πλαστικά δοχεία, ενώ για την απόκρυψή τους εκμεταλλεύονταν τη φυσική βλάστηση.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact