ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθησαν 18 άτομα για ναρκωτικά

Συνολικά 18 άτομα συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης στη διάρκεια στοχευμένων ελέγχων με σκοπό την αντιμετώπιση διακίνησης εξαρτησιογόνων ουσιών.

Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ., χαρακτηριστικές είναι οι παρακάτω περιπτώσεις:

– Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Δυτικής Θεσσαλονίκης έπειτα από συστηματική έρευνα, συνέλαβαν μεσημβρινές ώρες της 11-09-2014, 53χρονο ημεδαπό για καλλιέργεια και κατοχή δενδρυλλίων κάνναβης.

Ειδικότερα, στην οικία του 53χρονου στην περιοχή της Καλαμαριάς, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (3) δενδρύλλια κάνναβης, (1) μικρόδεμα που περιείχε νωπά και ξερά φύλλα κάνναβης, βάρους (34) γραμμαρίων και (25) ναρκωτικά δισκία.

– Συνελήφθησαν ξημερώματα της 11-09-2014, στην περιοχή της Τούμπας, δύο αλλοδαποί ηλικίας 22 και 21 ετών, διότι στην κατοχή του 22χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (8) μικροδέματα κοκαΐνης, συνολικού βάρους (10,1) γραμμαρίων, ενώ στην κατοχή του 21χρονου βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του πρώτου, βρέθηκε ποσότητα κάνναβης (22,2) γραμμαρίων.

– Συνελήφθησαν από αστυνομικούς ομάδας ΔΙ.ΑΣ., απογευματινές ώρες της 11-09-2014 στην περιοχή Χαριλάου, 33χρονος ημεδαπός και 33χρονος ομογενής, καθώς σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία σακούλα, που περιείχε χασίς, συνολικού βάρους 158 γραμμαρίων.

– Συνελήφθη πρωινές ώρες χθες (11-09-2014), από αστυνομικούς του Τμηματος Δίωξης Ναρκωτικών Αερολιμένα Θεσσαλονίκης, 28χρονος ημεδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κοκαΐνης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ συνεχίζονται οι ειδικές δράσεις για την αντιμετώπιση κάθε παράνομης συμπεριφοράς.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact