ΚΟΣΜΟΣ

Συρία: Απήγαγαν Ιταλίδες που εργάζονταν σε ανθρωπιστικές αποστολές


Οι δύο γυναίκες, τα στοιχεία των οποίων δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, είχαν λάβει προειδοποιήσεις

Δύο Ιταλίδες που εργάζονταν σε οργανώσεις αρωγής και δραστηριοποιούνταν στο Χαλέπι της Συρίας αγνοούνται και σύμφωνα με το ιταλικό υπουργείο Εξωτερικών έχουν απαχθεί.

«Το υπουργείο επιβεβαιώνει ότι δύο ιταλίδες υπήκοοι αγνοούνται. Η μονάδα αντιμετώπισης κρίσεων και οι υπηρεσίες πληροφοριών μας ασχολούνται με την υπόθεση», δήλωσε εκπρόσωπος του υπουργείου ο οποίος, ωστόσο, δεν ήταν σε θέση να διευκρινίσει από πότε έχει χαθεί η επικοινωνία με τις δύο γυναίκες.

Οι δύο Ιταλίδες «βρίσκονταν στο Χαλέπι σε ανθρωπιστικές αποστολές του υγειονομικού τομέα», πρόσθεσε η ίδια πηγή, επισημαίνοντας ότι οι δύο γυναίκες, τα στοιχεία των οποίων δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, είχαν λάβει προειδοποιήσεις.

Ένας ακόμη ιταλός πολίτης, ο Ιησουίτης ιερωμένος Πάολο Νταλ’ Όλιο, αγνοείται επίσης στη Συρία από τον Ιούλιο.

Πηγή: protothema.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact