ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Survivor: Ο Βαλάντης του χθες, του σήμερα και γιατί έρχεται συνεχώς σε σύγκρουση με συμπαίκτες του;

Αν θα μπορούσε κανείς να μιλήσει για τον σταρ του φετινού Survivor από τα πρώτα κιόλας επεισόδια αυτός θα ήταν σίγουρα ο Βαλάντης ο οποίος δεν έχει μάθει να μασάει τα λόγια του.

Πέρυσι είχαμε τον Τριαντάφυλλο από τη Ρόδο να γίνεται το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, φέτος είναι ο Βαλάντης.

Ο καλλιτέχνης, λοιπόν, ο οποίος έχει τεράστια πορεία στο τραγούδι, πήρε την μεγάλη απόφαση της ζωής του να συμμετάσχει στο Survivor. Έβαλε λίγα ρούχα στη βαλίτσα του και αναχώρησε για Άγιο Δομίνικο μαζί με τους υπόλοιπους 23 παίκτες.

Ο ίδιος έχει έναν εκρηκτικό χαρακτήρα και δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω και για τον λόγο αυτό, ήδη απασχολεί ιδιαίτερα το τηλεοπτικό κοινό.

Ποιος όμως είναι ο 46χρονος τραγουδιστής που έχει ήδη προκαλέσει το ενδιαφέρον στο φετινό Survivor;

Ο Βαλάντης γεννήθηκε στη Ρόδο στις 16 Δεκεμβρίου του 1975. Από πολύ μικρός ξεκίνησε να μαθαίνει μουσική και συγκεκριμένα ακορντεόν και λαούτο.

Στα 18 του έφυγε από το όμορφο νησί του και βρέθηκε στην Αθήνα για να φοιτήσει στο ΤΕΙ Αισθητικής. Όμως, η αγάπη του για τη μουσική ήταν τόσο μεγάλη, που το 1994 κατάφερε να ανέβει στην πίστα του νυχτερινού κέντρου «Romeo».



Όσα δεν γνωρίζουμε για εκείνον!

Ο τραγουδιστής είναι 1,70 στο ύψος. Αυτό όμως που προκάλεσε εντύπωση πριν λίγο καιρό ήταν ότι γύρισε στα θρανία για να γίνει αισθητικός.

Συγκεκριμένα σε πρόσφατη συνέντευξη του στο Happy Day είχε δηλώσει: «Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής. Είχα δώσει εξετάσεις για να μπω το 1993 όπου και είχα περάσει πρώτος στην Αισθητική όπου και το συνέχισα για πέντε χρόνια. Τώρα που βρήκα χρόνο αποφάσισα να το συνεχίσω και να πάρω το πτυχίο μου»

Και πρόσθεσε: «Σκέφτομαι να ανοίξω ένα στούντιο αισθητικής. Με ενδιαφέρει και ο τομέας των καλλυντικών. Παλιά έβαφα τις συντρόφους μου. Το σωστό μακιγιάζ είναι να φαίνεται ότι δεν έχεις βαφτεί. Την προηγούμενη εβδομάδα φτιάξαμε Lipgloss».

Από τη μία επιτυχία στην άλλη!

Το 1995, ο Βαλάντης κυκλοφορεί τον πρώτο του δίσκο με τίτλο «Σε ζητώ στα σινεμά», ο οποίος γίνεται μεγάλη επιτυχία. Τα τραγούδια που περιέχει είναι το ένα καλύτερο από το άλλο και γίνονται μεγάλα σουξέ.

Την ίδια χρονιά ο Βαλάντης ξεκινά τις εμφανίσεις του στο νυχτερινό κέντρο «Ποδειδώνιο» μαζί με τον Αντύπα, τον Λάμπη Λιβιεράτο, την Άντζελα Δημητρίου και τη Στέλλα Γεωργιάδου. Στη συνέχεια ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη, όπου για δύο χρόνια εμφανίζεται στο πλευρό του Λευτέρη Πανταζή, του Γιώργου Αλκαίου, της Έφης Σαρρή και της Σαμπρίνας στο νυχτερινό μαγαζί «Θέατρο».

Η δεύτερη δισκογραφική δουλειά του Βαλάντη έχει τίτλο «Στο Ασανσέρ» και γνωρίζει τόσο μεγάλη επιτυχία που πουλάει γύρω στα 45.000 αντίτυπα. Την καλοκαιρινή σεζόν του 1998 εμφανίζεται ξανά στο νυχτερινό κέντρο της παραλιακής «Ποσειδώνιο», μαζί με τους Ελένη Καρουσάκη, Γιάννη Πλούταρχο και Πάνο Κιάμο.

Αμέσως μετά ο Βαλάντης επιστρέφει στη συμπρωτεύουσα όπου ξεκινά τις εμφανίσεις του στο νυχτερινό μαγαζί «Άστρα». Το τέταρτο cd του κυκλοφορεί το 2000 και φέρει τον τίτλο «Γύρισα τον χρόνο πίσω». Από εκεί και πέρα η καριέρα του Βαλάντη απογειώνεται και όλα τα ΜΜΕ μιλούν γι’ αυτόν.

Πριν λίγους μήνες ο Βαλάντης κυκλοφόρησε το νέο του single «Όσα ορκίστηκες». Πρόκειται για ένα κομμάτι που τραγουδήθηκε όλο το καλοκαίρι του 2015 απ’ όλους μας και φυσικά έγινε γρήγορα σουξέ.

Η ζωή στον Άγιο Δομίνικο

Ανατρεπτικός, ειλικρινής και ντόμπρος ταξίδεψε για Άγιο Δομίνικο για να αποδείξει πως, όσο ευαίσθητος κι αν είναι όταν γράφει τραγούδια για μεγάλους έρωτες και χωρισμούς, τόσο παθιασμένος και… σκληρός γίνεται όταν θέλει να κερδίσει. Και το έχει αποδείξει, παρ’ όλο που οι συμπαίκτες του δεν τον εκτιμούν και πολύ στον στίβο μάχης. Ο ίδιος πάντως, κάνει ό,τι περνάει στο χέρι του για να είναι όσο πιο εύκολη γίνεται η διαβίωση στην καλύβα των Διασήμων, τα βάζει με όλους και όλα όταν νιώθει ότι έχει δίκαιο ή ότι αδικείται και δεν διστάζει να ζητήσει συγνώμη όταν πιστεύει πως έσφαλε. Τελευταία, στο στόχαστρό του είχε μπει η Μυριέλλα Κουρεντή αλλά και ο Λάμπρος τους οποίους κατηγορεί συχνά για λάθος κινήσεις τους σε σχέση με την αντίπαλη ομάδα.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact