ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Survivor Spoiler: Αυτός αποχωρεί σήμερα

Σήμερα η αποχώρηση από το Survivor.

Ανθή Σαλαγκούδη και Περικλής Κονδυλάτος είναι οι δύο υποψήφιοι της Κόκκινης ομάδας του Survivor 4 ενώ οι εντάσεις δεν έχουν τελειωμό, με πρωταγωνιστές Περικλή Κονδυλάτο και Γιώργο Κοψιδά.

Οι κουβέντες του Περικλή αλλά κυρίως η επίθεση στην Κάτια ήταν οι λόγοι που τον οδήγησαν στη θέση του υποψήφιου προς αποχώρηση και μάλιστα με μεγάλη διαφορά στην διαδικασία της ψηφοφορίας.

«Το περίμενα. Δεν έχω αισθήματα για αυτό. Η λογική μου λέει ότι ήταν ένα πολύ λογικό αποτέλεσμα, το οποίο ήταν υπερβολικά αναμενόμενο. Φαίνεται και αριθμητικά το πόσο αναμενόμενο ήταν. Ήταν δεδομένο ότι θα έμπαινα σε αυτή τη διαδικασία και δεν υπάρχει λόγος να κάνω τον έκπληκτο. Από τη στιγμή που δεν υπήρχα σε αυτό το σχήμα εξαρχής, έχει σαν λογικό αποτέλεσμα να μην κολλάω και σε αυτό το σχήμα» ανέφερε ο Περικλής Κονδυλάτος.

Ο Κονδυλάτος πήρε 7 ψήφους έναντι 2 του Κοψιδά και μίας της Ελισάβετ και θα είναι αυτός που μαζί με την Ανθή Σαλαγκούδη θα περιμένει να μάθει τι αποφάσισε το κοινό.

Απόψε ο δημοφιλέστερος παίκτης θα δώσει τον τρίτο υποψήφιο και θα μάθουμε ποιος είναι εκείνος που θα φύγει από τον Άγιο Δομίνικο.

Ποιος θα κερδίσει το έπαθλο;

Ένα έπαθλο φαγητού φέρνει ξανά τους Μπλε και τους Κόκκινους αντιμέτωπους στο στίβο μάχης.

Στο τρέιλερ βλέπουμε ότι το παιχνίδι επανήλθε σε στίβο μάχης με πολλά χιλιόμετρα και αρκετά εμπόδια, γεγονός που θα κουράσει τους παίκτες της κόκκινης και της μπλε ομάδας. Τα πράγματα θα κριθούν στη λεπτομέρεια. Στο συμβούλιο του νησιού λίγο πριν από την αποχώρηση Τριαντάφυλλος και James έχουν μια σοβαρή διένεξη για κάποια χειρονομία του Τριαντάφυλλου μετά τη νίκη του σε ένα run.

Στην εκπομπή «LoveIt», είδαμε όλους τους υπόλοιπους παίκτες που ψήφισαν τον Περικλή Κονδυλάτο και το πώς δικαιολόγησαν την ψήφο τους. Όλοι τον ψήφισαν για αγωνιστικούς λόγους, ενώ ο Κοψιδάς τον αποκάλεσε «ξένο σώμα», ότι δεν προσφέρει στην παραλία και δεν είναι καλός αγωνιστικά. Η νίκη και ο πανηγυρισμός του Τριαντάφυλλου θα φέρει μεγάλο τσακωμό με την μπλε ομάδα. Στο τρίτο συμβούλιο θα ανακοινωθεί ο/η πιο δημοφιλής παίκτης/παίκτρια, καθώς και ο τρίτος υποψήφιος για αποχώρηση.

Ποιος θα καταφέρει αυτή τη φορά να κερδίσει το πολυπόθητο έπαθλο; Μπορεί όλοι να περιμένουν μια νίκη για τους κόκκινους… αλλά. Μπλε και σήμερα…

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Περικλής θα είναι και αυτός που θα αποχωρήσει από το παιχνίδι, με την Ανθή τελικώς να παραμένει.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact