ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Survivor Spoiler: Οι σημερινοί νικητές και ο 3ος προς αποχώρηση

Ένα ακόμα επεισόδιο με εντάσεις αναμένεται το αποψινό αφού εκτός του τρίτου αγωνίσματος για την ασυλία μια νέα διαμάχη μεταξύ Ασημίνας – Παππά και Δαλάκα έρχεται στο προσκύνιο.

Όσον αφορά τους αποψινούς νικητές, σύμφωνα με τα spoiler οι Κόκκινοι θα κερδίσουν μετά από δύο ήττες με τους Μπλε να πηγαίνουν στο συμβούλιο του νησιού όπου όπως όλα δείχνουν θα ψηφίσουν ως υποψήφιο προς αποχώρηση των Θοδωρή Τουρκογεωργο παρά το καλό αγωνιστικό πρόσωπο που δείχνει τις τελευταίες εβδομάδες!

Ωστόσο μεγάλο ενδιαφέρον έχει η κόντρα που ξεκίνησε από χθες μεταξύ Αλέξη Παππά, Ασημίνας και στη οποία εμπλέκεται και η Δαλάκα.

Πως ξεκίνησαν όλα

Χθες θεωρώντας ο Φάνης πως ο Χριστόφορος είναι «δάκτυλος» της κλίκας του Αλέξη Παππά (με την Δαλάκα και την Ασημίνα), πολύ λογικά, για να σταματήσει να βρίσκεται αυτός στο επίκεντρο του συμβουλίου λόγω της κακής του συμπεριφοράς προσπάθησε να βάλει «φιτιλιές» στην παρέα των Διασήμων.

Αυτό που τόνισε είναι πως ο Αλέξης Παππάς όσο ήταν ο Φάνης στους Κόκκινους είχε ζητήσει την στήριξή του για να εκθέσει την Ασημίνα, σχετικά με ένα συμβάν που είχε υπάρξει ανάμεσά τους, όταν εκείνη τον είχε διακόψει την ώρα που μιλούσε στον Γιώργο Λιανό πριν από ένα αγώνισμα.

Η Ασημίνα «τσίμπησε» με τα λεγόμενα του Φάνη, παρά την προσπάθεια του Παππά και της Δαλάκας να την πείσουν ότι δεν ισχύει ότι ήθελαν να την εκθέσουν εκείνη τη φορά, ωστόσο όπως φαίνεται το γυαλί στη σχέση τους έχει αρχίσει να σπάει και θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε πώς θα το διαχειριστεί αυτό η παίκτρια των Διασήμων.

Άλλωστε, και το κοινό που παρακολουθεί αλλά και η ίδια κατά βάθος γνωρίζουμε πως όντως η παρέα με τον Αλέξη και την Δαλάκα δεν είναι αληθινή. Και πώς μπορεί να είναι όταν πρόκειται για 3 παίκτες, εκ των οποίων ο ένας (Αλέξης Παππάς) είναι πολύ στρατηγικός και οι άλλοι δύο (Δαλάκα – Ασημίνα) έχουν συνηθίσει να κερδίζουν πάντα σκεπτόμενες μόνο το ατομικό τους συμφέρον.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact