ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σβίγκου: Συμπαγής η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ

Βολές σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για «υποκρισία» και «έλλειψη συνέχειας»

Για «υποκρισία» και «έλλειψη συνέχειας» στην πολιτική τους κατηγόρησε τη Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου, σε συνέντευξή της στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ «Πρακτορείο 104,9 FM».

Τόνισε ότι η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ έχουν μεγάλη ευθύνη για το πού έφτασε η χώρα, τους μήνες που η κυβέρνηση έκανε σκληρή διαπραγμάτευση δεν συνέδραμαν και την καλούσαν να υπογράψει συμφωνία και «τώρα φόρεσαν μια νέα αντιμνημονιακή ενδυμασία και καταγγέλλουν τον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση για πράγματα που έχουν ψηφίσει ή οι ίδιοι λέγανε ότι θα έπρεπε να είχαν ψηφιστεί εδώ και χρόνια».

Σε ερώτηση για τη στάση του βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου και το ενδεχόμενο η κυβερνητική πλειοψηφία στη Βουλή να βρεθεί με 154 βουλευτές, η κ. Σβίγκου απάντησε: «θα δούμε τι θα κάνει ο κ. Νικολόπουλος».

Σε ό,τι αφορά τη στάση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε πως η Κοινοβουλευτική Ομάδα «είναι συμπαγής και ως προς το τι πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα και θα κάνει τα πάντα για να υλοποιηθεί ένα σχέδιο που θα βγάλει τη χώρα από την κρίση με διασφαλισμένη την κοινωνική συνοχή».

Σε ερώτηση για τις διαμαρτυρίες απέναντι στην κυβέρνηση που εκφράζουν με κινητοποιήσεις κοινωνικές ομάδες απάντησε ότι η κυβέρνηση κατανοεί την αγωνία των πολιτών, διότι υπάρχουν μέτρα που είναι επώδυνα. Δεν τους αντιμετωπίζει με τα ΜΑΤ και το θέμα είναι σε συνεργασία με αυτές τις κοινωνικές ομάδες και με την εφαρμογή ενός παράλληλου προγράμματος να βρεθεί ένας κοινός τόπος που θα σέβεται τις υποχρεώσεις του Μνημονίου και θα απαλύνει τις επιπτώσεις του. Κι αυτό, όπως είπε η κ. Σβίγκου, «είναι μια δύσκολη εξίσωση».

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact