ΕΛΛΑΔΑ

Σχεδόν 100 συλλήψεις σε δύο μέρες στη Δυτική Ελλάδα

Στοχευμένες αστυνομικές εξορμήσεις πραγματοποιήθηκαν το διήμερο 25 και 26 Νοεμβρίου σε περιοχές της Αχαΐας, Ακαρνανίας, Ηλείας και Αιτωλίας. Ελέγχθηκαν συνολικά 1.420 άτομα και συνελήφθησαν 97 δράστες, ενώ βεβαιώθηκαν 311 τροχονομικές παραβάσεις.

Οι επιχειρήσεις οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας, με τη συμμετοχή αστυνομικών των τοπικών Αστυνομικών Τμημάτων και των Υπηρεσιών Ασφαλείας των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ακαρνανίας, Ηλείας και Αιτωλίας.

Ειδικότερα, αστυνομικές επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν στην Αχαΐα, όπου ελέχθησαν 444 άτομα και 308 οχήματα, ενώ προσήχθησαν 136 άτομα.

Συνελήφθησαν 47 άτομα, από τα οποία:
37 αλλοδαποί για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, 2 ημεδαποί για υγειονομικές διατάξεις, 2 ημεδαποί για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, 5 άτομα για καταδικαστικές αποφάσεις, 1 ημεδαπός για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος. Επίσης, βεβαιώθηκαν 110 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και 47 παραβάσεις νόμων υγειονομικού ενδιαφέροντος και αλλοδαπών.

Στην ευρύτερη περιοχή της Ακαρνανίας, ελέχθησαν 507 άτομα και 352 οχήματα και προσήχθησαν 50 άτομα στις αστυνομικές υπηρεσίες.

Συνελήφθησαν 17 άτομα, από τα οποία 15 αλλοδαποί για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, ένας εκ των οποίων και για καταδικαστική απόφαση, 1 ημεδαπός για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και 1 αλλοδαπός για παράβαση του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Βεβαιώθηκαν 101 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, 18 παραβάσεις νόμων για ναρκωτικά, αλλοδαπούς, πνευματικής ιδιοκτησίας. Παράλληλα, κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης και 427 κλεψίτυποι οπτικοακουστικοί ψηφιακοί δίσκοι (cd , dvd).

Στην αστυνομική επιχείρηση στην Ηλεία, ελέχθησαν 259 άτομα και 173 οχήματα, προσήχθησαν 39 άτομα στις αστυνομικές υπηρεσίες και συνελήφθησαν 25 άτομα, από τα οποία:
6 αλλοδαποί για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, 7 άτομα για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, 4 ημεδαποί για παράβαση διατάξεων υγειονομικού ενδιαφέροντος, 3 ημεδαποί για κλοπή, 2 ημεδαποί για παράνομο υπαίθριο εμπόριο, 3 ημεδαποί για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. Βεβαιώθηκαν επίσης 77 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και 15 παραβάσεις νόμων υγειονομικού ενδιαφέροντος, ναρκωτικών, αλλοδαπών. Κατασχέθηκαν ακόμη 23,6 γραμμάρια κάνναβης.

Τέλος, στην Αιτωλία, ελέχθησαν 210 άτομα και 167 οχήματα, ενώ προσήχθησαν 36 άτομα και συνελήφθησαν 8 άτομα, από τα οποία:
2 αλλοδαποί για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, 4 ημεδαποί για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, 1 ημεδαπός για παράβαση του νόμου περί όπλων, 1 ημεδαπός για μεταφορά παράνομων αλλοδαπών. Βεβαιώθηκαν ακόμη 25 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και 4 παραβάσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact