ΕΛΛΑΔΑ

Σχηματάρι: Ο φοροφυγάς οπλοφορούσε παράνομα


Αυτόματο πιστόλι με τα 19 φυσίγγια που βρέθηκε στην κατοχή του 73χρονου άνδρα

«Βουτηγμένος» στην παρανομία ήταν ένας ηλικιωμένος που έπεσε συμπτωματικά στα χέρια αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. Βοιωτίας, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο στο Σχηματάρι και διαπιστώθηκε ότι οπλοφορούσε παράνομα!

Το αυτόματο πιστόλι με τα 19 φυσίγγια που βρέθηκε στην κατοχή του 73χρονου άνδρα ο οποίος δεν διέθετε άδεια οπλοκατοχής, ήταν αρκετό για να τον οδηγήσει με χειροπέδες στα κρατητήρια του τοπικού αστυνομικού τμήματος. Εκεί, όμως, διαπιστώθηκε ότι ήταν… φοροφυγάς και μάλιστα φυγόποινος!

Σε βάρος του 73χρονου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης ενός έτους για φοροδιαφυγή, την οποία όμως δεν είχε εκτίσει ή εξαγοράσει. Μετά την παραπομπή του στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών που του άσκησε δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή, κλήθηκε να διεκπεραιώσει και τις εκκρεμείς υποθέσεις του. 
Πηγή: Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact