ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συγκλονισμένος ο πλανήτης για τον Έρικσεν

Ο ποδοσφαιριστής Κρίστιαν Έρικσεν κατέρρευσε την ώρα του αγώνα Δανία – Φινλανδία για το Euro 2020, με συμπαίκτες και οπαδούς να παρακολουθούν σοκαρισμένοι.

Όλος ο πλανήτης -όχι μόνο ο ποδοσφαιρικός- αυτές τις ώρες αναπνέει μαζί με τον Κρίστιαν Έρικσεν…

Στην εντατική του τοπικού νοσοκομείο -έχοντας τις αισθήσεις του- μεταφέρθηκε ο Κρίστιαν Έρικσεν λίγη ώρα αφότου κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του Δανία – Φινλανδία.

Όπως είναι λογικό, αυτές τις ώρες ο αθλητισμός και το ποδόσφαιρο δεν έχουν ούτε την ελάχιστη σημασία, παρά μόνο η υγεία ενός 29χρονου ανθρώπου.

Όταν δεν αρκετοί απόρησαν με την απόφαση να ξαναρχίσει το ματς μετά από 1,5 ώρα από τη διακοπή του, είδε το φως της δημοσιότητας και μία άκρως ευχάριστη είδηση, που είχε να κάνει με την βελτίωση στην υγεία του μέσου της Ίντερ.

Αυτό έγινε γνωστό τόσο μέσα από ανακοίνωση της UEFA όσο και της δανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, ενώ τηλεοπτικός σταθμός της Δανίας αποκάλυψε πως υπήρχε και επικοινωνία του Έρικσεν με τους συμπαίκτες του.

Ο ίδιος από το νοσοκομείο και εκείνοι στο γήπεδο, με την τεχνολογία να τους φέρνει πιο κοντά (μίλησαν μέσω Face Time) και τους ποδοσφαιριστές της εθνικής Δανίας να φέρονται να του λένει πως θα παίξουν για αυτόν τη συνέχεια του αγώνα με τους Φινλανδούς.

Τα πρώτα -επίσημα- μηνύματα που μεταφέρονται είναι ενθαρρυντικά και την ίδια ώρα όλος ο υπόλοιπος πλανήτης ζει και αναπνέει μαζί με τον Δανό επιθετικό της Ίντερ.

O δε ποδοσφαιρικός, σπεύδει να εκφράσει τη συμπαράστασή του μέσω των social media. O Κριστιάνο Ρονάλντο, η Λίβερπουλ, η Μπαρτσελόνα, η Premier League, η Παρί, ο Φαμπρίς Μουάμπα που είχε καταρρεύσει κατά τη διάρκεια ενός Μπόλτον – Τότεναμ το 2012…

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact