ΕΛΛΑΔΑ

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ, ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ!

Δεν έχει περάσει ούτε ένας μήνας, όταν στα δυο Άρθρα μου, με τίτλο – Η Ελλάδα στο στόχαστρο των ξένων Μυστικών Υπηρεσιών! Έρχονται καταιγιστικές εξελίξεις στην Χώρα μας !… και το δεύτερο Άρθρο με τίτλο

– Συνεχίζεται η παρακολούθηση στο Πρωθυπουργικό γραφείο,πονοκέφαλος στην ΕΥΠ με τους Διπλούς Πράκτορες!

Είχα προειδοποιήσει για όλες αυτές τις εξελίξεις , και σαν απόδειξη και δικαίωση τον λεγόμενων μου, υπάρχουν δημοσιεύματα πρόσφατα ,που αναφέρουν ότι σήμανε συναγερμός στην ΕΥΠ, όταν εντοπίστηκε τηλεκατευθυνόμενο ελικοπτεράκι, να παρακολουθεί και να καταγράφει, τις εγκαταστάσεις του Πενταγώνου!

Το περιστατικό κρίνεται ως πολύ σοβαρό τόσο από την ΕΥΠ, όσο και από την ασφάλεια του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες, που γίνεται παρακολούθηση των εγκαταστάσεων του Πενταγώνου από τηλεκατευθυνόμενο ελικοπτεράκι.

Για αυτό το περίεργο συμβάν μαζί με την ΕΥΠ συνεργάζεται και η Αντιτρομοκρατική, γιατί υπάρχει η υποψία ότι εμπλέκονται κάποιες τρομοκρατικές οργανώσεις. Τον ισχυρισμό αυτόν, τον ενισχύουν παλιότερα περιστατικά παρακολουθήσεις, διάφορων Κυβερνητικών Αξιωματούχων από τηλεκατευθυνόμενο ελικοπτεράκι,όπως το περιστατικό σχετικά με το μικρό ελικόπτερο (μοντέλο) που έπεσε κοντά στο σπίτι του προέδρου των ΑΝ. ΕΛ. Πάνου Καμμένου .

Στην Αντιτρομοκρατική τους έχει πιάσει κρύος ιδρώτας, γιατί υποπτεύονται ότι κάποια εγχώρια Τρομοκρατική οργάνωση, κάνει δοκιμές σε καλά φρουρούμενες περιοχές όπως π χ είναι το Πεντάγωνο,η κάποιο Υπουργείο, για να δουν κατά πόσο μπορούν να περάσουν μη αντιληπτή από τις Αρχές Ασφαλείας τον κτίριον, και δεύτερον να ερευνήσουν τον χώρο που θέλουν να στοχοποιήσουν ευκολα, χωρις τον κίνδυνο να τους εντοπισουν η αποκαλύψουν.

Ο προβληματισμός της Αντιτρομοκρατικής είναι ότι τα ελικόπτερα (μοντέλα), μπορούν να κατασκευαστούν εύκολα και από ένα άτομο που έχει τη γνώση να κατασκευάζει αεροθουμενα μοντέλα, χωρίς να χρειάζεται να τα αγοράσουν από κάποιο κατάστημα, (το επικίνδυνο είναι ότι εύκολα αυτά τα αθώα ελικόπτερα μπορούν να μετατραπούν σε ιπτάμενες βόμβες) Εντωμεταξύ η ΕΥΠ εστιάζει την προσοχή της, στο αν πίσω από αυτό το περίεργο περιστατικό κρύβεται ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ δάκτυλος, γιατί πρώτον δεν έχουν εντοπίσει το ελικόπτερο μοντέλο, πράγμα που σημαίνει ότι είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό ελικόπτερο μοντέλο,άλλα είναι ένα εξελιγμένο Drone με εξελιγμένο οπτικοακουστικό εξοπλισμό, όλα αυτά τα στοιχεία συνηγορούν ότι δύσκολα ένα τέτοιο εξελιγμένο Drone μπορούν να κατέχουν Τρομοκράτες.

Η υποψία πέφτει σε δάχτυλο τούρκικο λόγω της πρόσφατης διμερής συμφωνία Ελλάδας και Κύπρου στην Έρευνα και Διάσωση. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η Τουρκία να κορυφώνει την ένταση στην περιοχή της Κύπρου με την έκδοση οδηγίας προς ναυτιλλομένους στις νότιες θαλάσσιες περιοχές. Η υπογραφή της ενοποίησης των χώρων έρευνας και διάσωσης Κύπρου Ελλάδας είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα αφού με τον τρόπο αυτό η Αθήνα για πρώτη φορά αγνοεί στην πράξη της παράνομες διεκδικήσεις της Άγκυρας στην μέση γραμμή μεταξύ Κύπρου και Ελλάδας στο ύψος του Καστελόριζου.

Με την ενοποίηση του FIR έρευνας και διάσωσης Λευκωσίας-Αθηνών τα Κέντρα Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λάρνακας και Πειραιά θα μπορούν σε ελάχιστο χρόνο να «επεμβαίνουν» χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες σε περιοχές όπου υπάρχουν περιστατικά και εφόσον υπάρξει αίτημα από την χώρα δικαιοδοσίας. Το μεγάλο ερώτημα είναι ότι δυστυχώς υπάρχουν ΔΙΑΡΡΟΕΣ από μέσα στο Πεντάγωνο,αλλά και στο Υπουργείο εξωτερικών,γιατί οι Τούρκοι είναι ενήμεροι εδώ και κάποιες μέρες για την Συμφωνία κλειδί Κύπρου-Ελλάδας, και ετοιμάζουν μια δυναμική απάντηση που ίσως θα είναι χειρότερη από την κρίση στα Ιμια!

Γι Αυτό χρειάζεται άμεσα να εντοπιστούν οι εσωτερικοί πληροφοριοδότες διπλοί πράκτορες, από την ΕΥΠ!

Σπύρος Πριφτης,hellasforce.com

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact